Pembaca Blog Ini...

Tuesday, February 1, 2011

Apa sudah jadi?

Jadi apa?


Lama tak update blog.
Sebab badan tak sihat.
Di samping tak ada cerita terbaru yang menarik untuk dikongsikan
kecuali cerita pasal petrol Ron97 naik seposen lagi. (tak menarik langsung)


Selsema, batuk, selsema, batuk..
Sampai sakit rahang ni haaa..


Tapi, semalam dah pi klinik.
Doktor kasi ubat batuk yang power tu.
Minum tengahari satu dos.. Mengantuk sampai ke petang.
Minum petang satu dos.. Mengantuk sampai ke malam.
Minum malam satu dos.. Mengantuk sampai ke pagi ini.
Tapi, pagi ini ok sikit batuknya.
Selsema pun boleh dikatakan kurang.
Alhamdulillah........
(Selepas habis sekotak tisu) hahaha


Pagi ni belum minum ubat batuk lagi.
Kut kang hayal, jadi macam mamat mabuk ganja kang.


Ada kelas tengahari nanti.
Pagi ni, ada seminar apa tah.
Rasanya memang takleh attend lah sebab kesihatan memburuk sekarang ni.
Tapi, gagahkan jua ke office sebab nanti lepas cuti raya cina ni
nak kena hantar set-set soalan untuk midterm exam.
Satu hape pun saya tak buat lagi..
Itulah, rebut lima perkara sebelum lima perkara.
Salah satunya adalah sihat sebelum datangnya sakit.
Bila dah sakit, banyak perkara tergendala....


Oklah, korang!
Saya undur diri dulu.
Assalamualaikum...

1 comment:

Zura said...

waalaikumsalam...sekian dr ain..hhhehe...asik naik je petrol...