Pembaca Blog Ini...

Monday, February 14, 2011

Seri Pengantin Baru


Heheh
Tajuk tak boleh blah...


Saja je.. Pagi tadi, masa sarapan pagi..
Terserempak dengan pengantin baru.
Memang berseri-seri.


Cik abang cakap,
"Pengantin baru cakap pun cover-cover ayu lagi. Gelak pun bunyi tak bunyi je."


Hahahaha
Yelah.. yelah... Dia mengata saya lah tu!
Ish... sebenarnya mengata diri sendiri juga.
Dulu masa baru-baru kahwin kan macam malu-malu lagi.
Pakai baju, sikit punya sopan kat rumah.
Sekarang? hahahaha
Tidak perlu diulas di sini.
Agak-agak tak terjojol bijik mata tu memang tak sah lah.


Baru-baru kahwin, nak kentut pun malu.
Dah lama kahwin, ahahhahahhahaha boleh berlumba-lumba pulak tu!
Paling sadis, dalam kereta pemandunya buang gas.
Pemumpang diseksa dengan cara mengunci central lock pada cermin tingkap.
Adui, takkan nak buka pintu masa kereta sedang bergerak..


Baru-baru kahwin, nak gelak pun macam segan.
Dah lama kahwin, ahahhaha
macam hantu pun ada gak gaya gelak masing-masing.
Sabar je lah..


Entah!
Mungkin sebab 'keselambaan-keselambaan' tersebut kah menyebabkan hilang seri?


Siapa mahu jawab?

8 comments:

DaZzlingLilLy said...

seri pengantin dulu2 ni maybe sebab malu2 lagi kot..tapi i rasa 'keselambaan' tu menambahkan kemesraan dalam umah tangga

Zura said...

hehe..kalau di ingatkan sure gelak punye...

gg said...

baru sebulan lebey kawen, tapi still xcaya...tp xde smpai cover2 gtu, duk umah mentua pon gelak mengilai..haha

zh-ena said...

mmg pun dah lama kawen nie mmg tahap selamba tu jd sifar
dah takder rasa malu
nak k0rek idung pun selamba jea depan bini nie haaaa


kentut lg la mmg melepas jea buat muka tak der perasaan
depan mak mertua pun selamber jea


jad mcm maner tu

~ain said...

lily... saya pun rasa keserasian akan terbentuk jika ada keselambaan2 itu...

~ain said...

zura.. a'ah.. mmg lawak. nak memalu plak kan.. skema rama je!

~ain said...

gg.. hayoo.. sebulan kawin dah selamba gitu? amboi....

~ain said...

ena.. itulah pasal. cik abang ain tu dia malu sket depan mak pak mertua. mungkin sbb jarang2 jumpa kot. tapi, semakin hari semakin bertambah keselambaan dia tu. heheh

ain pun ngan pak mertua ada macam malu2 lagi.. hahaha poyos! harap maaf.. hhaha