Pembaca Blog Ini...

Monday, March 14, 2011

Hafiz oh Hafiz....

Jarang sekali saya bercerita pasal Hafiz dalam blog ini.


Hafiz adik saya yang kelima.
Doktor sahkan dia ada masalah pembelajaran.
Sekarang, dia belajar di sekolah khas di Putrajaya.
Lawak jugak dia tu kengkadang.


Hafiz ni, memang admire kat cik abang.
Apa-apa yang cik abang ada, dia mesti nak.


Contoh:
Cik abang ada gel rambut jenama X,
dia pun suruh mak belikan dia gel rambut jenama X.
Bila cik abang pakai cermin mata hitam, dia pun pakai gak...


Tapi, cuba korang tengok gambar ini..
Yang saya petakkan itu lah Hafiz.
(Gambar dicilok dari blog Imah)

Nampak sangat Hafiz ni sayang budak-budak.



4 comments:

Joy said...

haah.....selalu Naim kan ;)

Tihara said...

berapa umo dia..
memang nampak dia
mesra ng budak2 :)

~ain said...

Joy.. a'ah.. anak bongsu kan. mesti ngada2 je lebih.. hahaha

~ain said...

kak tihara.. umur dia 18 tahun. Tahun depan tahun akhir kat sekolah menengah khas tu.. budak2 memang suka kan dia. Jarang sangat kalau dia nak dukung budak2, budak2 tak nak.. memang budak2 akan nak kalau dia offer nak dukung.. =))