Pembaca Blog Ini...

Wednesday, May 4, 2011

Nyaman

Sekarang ada kat rumah emak di Serdang..


Dari pagi tadi duk umah aje.
Plan nak pi Nilai 3 laaa. Nilai Square laa..
Tah macam mana emak balik lambat sebab pergi Jalan TAR dengan kawan dia.
Saya macam nak ikut je tapi, macam malas sebab Jalan TAR tu sesak kan.
Sakit kepala laaaa kang kalau pi tempat ramai-ramai gitu.
Lagipun, saya nak beli kain langsir untuk rumah je.
Malas laaa nak menapak ke Jalan TAR.


Esok baru pi Nilai.
Esok (Khamis) ....
Lusa (Jumaat), nak ajak cik abang tengok kawan kat KPJ.
Sakit apa tah. Kira kawan baik juga laaa dia ni..
Harap dia cepat sembuh .. Risau..


Lusa (Jumaat).. Nak balik Melaka kejap. amik Achik.

Tulat (Sabtu).. Pi Karak. Adik saya kan nak bertunang.

Tunggeng (Ahad) balik Terengganu. Malam tu ada dinner [Tema: Glamour]


Sekarang online dengan netbook sepupu saya.
Wah.......... mcm best pulak netbook macam ni..
Ringan je..


Ok la.. Nak mandi.. Lepas tu nak tidur..


tata...

1 comment:

ArELeEz said...

tata.. titi.. tu2.. he3...