Pembaca Blog Ini...

Wednesday, June 15, 2011

Penangan Nora Elena


Minggu lepas...

Cik abang: Yang, driver tempat abang pun tengok Nora Elena.

Saya: Iye?

Cik abang: A'ah.. Dia kata cerita tu adaptasi novel.

Saya: Memanglah. Novel Kasih yang Suci kot. Jualan novel tu tetiba naik mencanak sebab drama tu la..

Cik abang: Ooo... Driver tu cerita rupa-rupanya Seth yang rog*l Elena tu.

Saya: Alaaa.. dah tahu dah. (Ramai orang dah cerita kat blog kan?)

Cik abang: Oh, ye ke? Kenapa tak bagitau abang?

Saya: Perlu ke? (*__*)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Petang semalam....


Cerita 1:


Cik abang: Yang, macam best je tengok lengan Aaron Aziz tu. Berketak-ketak.

Saya: Orang main gim memang macam tu lah body dia.

Cik abang: A'ah kan? Kat sini gim ada tapi tak de instructor. Tak boleh juga.

Saya: Ooooo.. Ada hati nak jadi macam Aaron Aziz. Wakakakakaka

Cik abang: Ye lah, barulah bertambah kacak. Rambut kitorang dah serupa dah. Perut je lain.

Saya: (T___T) [Aku nak kena gelak ke ni? Atau kena menangis je?]


~~~~~~~~~~~~~


Cerita 2

Cik abang: Yang, esok sayang pergi kerja drive sendiri lah.
Abang balik lambat kot sebab bos datang.


Saya:
Ok. Lewat sangat ke?


Cik abang:
Tak de lah lewat sangat.


Saya:
Dalam pukul berapa?


Cik abang:
Tak pasti. Tapi, mesti tak lebih dari pukul 7 laaaa.


Saya:
Hahahahaha. Nak tengok Nora Elena laaa tu!


Cik abang:
Yelah, minggu last ni tau! ~Tersipu-sipu~



[Tok laki kawe doh terpengaruh doh.. ]


Alaaaaaaaaaa...
kalau Nora Elena tu tak lawo, takkan lah Seth Tan tu angau sampai macam tu!
Dasar lelaki! Ahahahah (Tetiba emo)

6 comments:

.imah. said...

kalau seth tu tak hensem, mesti takdelaa org tergila gilakan seth tan tu.

cuba bayangkan kalau seth tu azlee senario, agak agak ade ke yg minat seth tan yg romantik tu. HAHAHAHA. xD

~ain said...

imah... siapa tergila kan seth tu kalau tidak yvonne tu je pun.. eleh... (tetiba)

Zura said...

hubby ain pun tersampuk jgak..hehe..zura xngadap sgt tp sbb last tue tgklah jugak..hehe

Sidratul Muntaha said...

ahha..
ape motip?!
ter pengaruh jugakkah?!
harus jugak kasi perut itu sixpack.
baru ngam.
keh keh keh.
aku ade tgk gmbo aaron time cekeding.
hok aloh,mmg hudoh belaka.
mmg ptut pun dia kasi ketak2 badang...
klu tak,takdo yg nak kate dia ensem!
keh keh keh.
base scotland ni weih!
(rojak)

~ain said...

zura.. ain pun tgk episod yang 2 minggu terakhir je..

~ain said...

tak yah six pack segala.. kang jenuh pulak aku nak kuruskan badan nak kasi balance..