Pembaca Blog Ini...

Monday, September 12, 2011

Al-Sakitun Perutun

Apa nak cerita hari ni?


Cerita banyak, tapi kerja pun banyak.


Maka, tidaklah begitu sempat nak membebel kat blog.
Lagipun, kabel phone tertinggal kat mana tah.
So, nak cerita tak de gambar kan tak best.


Hari ni sakit perut laaaa, korang!
Ini memang sakit sebab kembung perut ni.
Bukan senggugut ke apa..
Angin membuak-buak keluar dari atas dan bawah.
Nasib baik office tak de orang hari ni.
Hahaha.. Tak senonoh.. Apesal ek?
Apa yang saya makan ek?
(Sambil bayangkan dalam otak)



Jumpa bos fasal nak settle kan urusan majlis konvo,
bos pulak tanya, "Sakit perut ke?"



[Nota: Perfume saya adalah minyak cap kapak hari ini.]


4 comments:

Tihara said...

makan mknn yg bersantan tak..??

zh-ena said...

mkn yg mmg berangin kot petai, ubi kayu, .....

~ain said...

kak tihara... ada kot.. pepagi dah makan nasi berlauk.. tp, biasanya tak de hal pun.. biasa dah kan..

~ain said...

ena.. petai? hehehe tak makan petai. Ubi? pun tak de...