Pembaca Blog Ini...

Thursday, March 29, 2012

Kedodoi

Adoi..

Banyaknya kerja nak kena buat. Tak larat weh...


Tanda kertas exam, analisis bagai
Tanda assignment, kasik markah
Buat soalan final huahauahuahua
Nak decide presentation day untuk projek akhir lah pulak...
Habiskan silibus 2 chapter lagi 1 minggu nak abis... Adoi kedodoi...
Buat laporan kehadiran...............


Mak! Tolong!


Assignment sendiri tak siap lagi.
Ada <> 50 jurnal tak baca lagi untuk susun buat LR.
Esok dah nak kena hantar.


Mak! Tolong!


Dokumen  nak pi KWSP pun tak susun lagi.
Nak pi bukak akaun bank Islam pun tak sempat.


Mak! Tolong!

3 comments:

zh-ena said...

klu ada anak lg la pening kepala mcm mana nak uruskan semua bendakan..

harap terus tabah
cha yok cha yok ain..mesti boleh buat punya

haslina said...

salam, baru kembali jadi student yea.
mesti cemas kan.
anyway, buat pelan2 dan minta bantuan suami mana yg boleh.

p/s insyallah bakal jadi student part time juga nanti.

Tihara said...

eh lama tk singgah sini..moga semuanya berjalan lancar yer ainn :)