Pembaca Blog Ini...

Monday, November 26, 2012

Modul yang Santai



Modul OPM770 adalah modul kedua untuk semester kedua.
Sudah tamat pengajian untuk modul ini Sabtu yang lalu.
Modul yang sangat santai tapi, paling banyak case study dan assignment kena buat. 
Tapi, memandangkan saya mengajar subject ni untuk budak Diploma, maka takdelah asing sangat.


Text book pun guna yang saya guna untuk  mengajar student saya. 
Boleh bayangkanlah betapa santai subject ini buat saya.
Alhamdulillah.
Cuma, banyak saya belajar dan dapat contoh2 dari Prof.
Boleh saya gunakan untuk lecture saya nanti. 
Upgrade ... Upgrade the knowledge!


Prof pun best. Tak men stress kan kepala otak.
Bijak gunakan approach yang buatkan kita seronok!
Saya rasa semua classmate pun rasa santai macam saya.
Kalau semua modul macam ni kan seronok!


Lepas ni, modul Managerial Decision Analysis MGT780.
Makin tinggi code dia, makin aku takut hoi hoi... =)


Harap semester ini berakhir dengan jayanya!\
~Amin~


4 comments:

Lynn Hamzah said...

good luck...

PUANSTOBERI said...

akak ada satu 'home-test' yg tak siap lagi ni.. selamba je.. padahal nak hantar dah ni. huhu

zh-ena said...

amin :0

~ain said...

lyyn.. tq

kak reen... home test sangat susah, kan? tapi, rilek aaaa sikit..

ena.. tq aminkan doa..