Pembaca Blog Ini...

Wednesday, February 11, 2009

Desperate Housewife+Anak Betong vs Farahdhiya+Kasanova XXL

Malam tadi berebut remote lagik..

hehhehe.. Den menang laaa....

Den nak tengok DH, suami den nak tengok KXXL..

Sebelum tu, berebut nak tengok drama TV3 yang pompuan pakai spek mata besar tu (dah lupa tajuk dia) dan nak tengok Anak Betong (TV9)..

Den nak tgk TV9 (anak Betong), suami den nak tengok TV3 sebab dia minat Farahdhiya @ Kirana Suraya tuuu (Dulu, dia pernah kata dia nak bagi nama anak perempuan pertama kami dengan nama Faradhiya, bila dah si Faradhiya ni berlakon jadi Kirana, dia nak buh nama Kirana Suraya pula~ lebih obses dari den....).. Selalunya kitorang memang tukar2 je siaran bila iklan tv3 tukar tengok tv9 dan begitu lah sebaliknya.. den kan sedang menyentap dengan suami den pasal beberapa hal kan, jadi suami den bagi chance la kat den.. heheh..

Selalunya, memang kami tengok KXXL, tapi malam tadi DH dah start tayang siri ke 5 kan, so.. sebagai peminat tegar DH sejak siri yang lalu, den harus mendapatkan apa yang den mahukan..

Pastu pulak, den kan sedang menyentap dengan suami den pasal beberapa hal kan, jadi suami den bagi chance la kat den.. heheh.. (taktik nak memujuk)

Tapi, merajuk saya macamna sangat lah kan...
Hati wanita ni ibarat kerak nasi, lama rendam lembut juga kan..

heheh..
Nota Kaki: Saya sayang suami saya.. Walaupun kadang2 dia buat angin kus kus saya datang menyerang, tapi saya bukan berniat nak menderhaka.. Kalau orang ada yang mengkritik cara saya melayan suami saya, mungkin mereka itu tidak faham dan akan sifatkannya sebagai Queen Control.. Tapi, hanya kami yang faham apa yang berlaku di sebaliknya...Sebab hanya dia suami saya (selama-lamanya), dan hanya saya isterinya (buat masa ini.. ahhahahahahah)

14 Februari ni suami saya akan menyambut ulang tahun kelahiran nya yang pertama sebagai seorang suami....
Saya sudah 'buat' hadiah untuknya.... hehhheheheh...

7 comments:

~Eila @ Along~ said...

oohh..kalo setakat bertekak dgn hubby..itu dah jadi rutin hari2..sebab eila suke tgk die tarik muka...hehe..pedulikkan ape org kata..janji rumahtangga kite..kite yg lebih tau kan...

norainiammran said...

ye lah kak eila...
kita tahu laaa.. dia suami kita...
merajuk2 manja, bukan nya tergolong dalam 'jenama' queen control kan??

Imran Yusuf said...

Daripada berebut saluran tv bukankah lebih baik menulis 1 atau 2 muka surat untuk projek 'Lego'? Tentunya lebih produktif dan memanfaatkan masa...

norainiammran said...

imran yusuf.. sambil-sambil berebut saluran TV, BAB 5 sudah pun beres.. Malam ini, sambil-sambil berebut siaran lagi, BAB 6 akan beres.. NAma pun bakal penulis sambilan...

ZH - Ena said...

psl bertekak remote control ena pun selalu gak gaduh2 manja ngan hubby ena..hubby ena klu dpt remote mmg tak ingat kat org sebelah..main suka hati ajer nak tukar2 channel..geram ajer..

tv3 tu citer KUMILIKMU..ena pun mmg layan citer tu mmg best..

DS makin best plak..tak sabar nak tgk ending jd apa..tggguuuuu

norainiammran said...

ena.. memang kalau suami ain pun begitu.. kalau dia dapat remote, teruslah dia xnak pass kat org.. tambah2 kalau dia tgk gusti..

minggu depan, dah last episod cite spek mata besar tu.. suami kata, dia harap2 kirana yang kawin ngan iqbal..
ain cakap "eleh...takkannya, mesti anisa yang kawin ngan iqbal!!!"

DS memang best.. hahah

Kaki TV betul kita ni...!!!

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

uuiihhhh.. minat desperate housewives jugak ker?
mie selalu download.. latest season dah tgk.. nak tau citer tak? hehehehe
kalau mau tau.. nanti kiter story mory..
kalau tanak mie spoilerkan.. hehe mie ssyyysssssssshhhssss senyap senyap
hehehe