Pembaca Blog Ini...

Wednesday, April 22, 2009

Saya sudah delete blog suami saya..

Wah.. bunyi macam ada kuasa veto je kan..
Bukan begitu.
Saya delete blog yang lama (tak lama sangat laa..)

Sebelum ini, blog suami saya ialah potong spring
Saya sudah create akaun baru untuk dia potong spring juga, tapi potong spring 1...

Sebelum ni, dia tumpang akaun saya saja sebab dia kata senang la kalau satu akaun.
Tapi, bila saya komen entri kat blog u ols kena duk masuk ID laa.. kalau tidak, keluar nama suami saya pula.. Haduh... gawat ini dong..!!malas laa nak tukar-tukar kan.. Lagipun, saya tak mahir sangat hal-hal blog ni..
(saya buat blog saya pun adik saya penggodam yang ajar)

So, kepada u ols yang dah jadi follower blog suami saya, harap dapat follow blog nya yang baru laaa iaitu diulangi di potong spring1 ..

Mengapa potong spring dipilih sebagai nama blog nya??
Harap tanya kepada tuan empunya badan. Saya hanya menurut perintah....
~ request laaa kat dia suruh dia buat entri pasal KENAPA POTONG SPRING??
Kenapa tak POTONG POKOK KE? POTONG KEK KE HAPE KE??

2 comments:

zh-ena said...

oooo dah tukar erk..mungkin hubby ain suker hal keta tu yg dia letak potong spring..

norainiammran said...

ena.. kena tukar laa.. payah lah pakai akaun sama.. hihii

mungkin juga lah sebab tu... ain tanya kenapa potong spring? dia sengih2 aje...