Pembaca Blog Ini...

Monday, April 20, 2009

Suami saya tidak sihat

Hari ini suami saya tidak berapa sihat.

Dia macam demam-demam sikit..
Tapi, bukan demam sangat..
Lepas tu, dia macam tak larat..
Kesian pula saya tengok! :(

Dia kata dia nak pergi check di klinik kesihatan dekat sini.
Tapi, kereta dia masih ada di rumah abahnya, (kerana kereta ayahnya sekarang sedang rosak)
abahnya mahu ke hospital ada temujanji dengan doktor jadi, tiada kereta dan dia minta pinjam kereta suami saya sebab kereta suami saya sangat power!! hahahahah ~power katanya.

Pagi ni saya ada nak melayan presentation student.
Petang ni pula, saya kena jaga exam.
Jadual agak padat..

Saya harap lepas melayan presentation ni, saya ada masa 'lari' sekejap ke rumah ambil suami saya dan bawa dia ke klinik..

~Doakan suami saya tak apa-apa, ye..
Sejak akhir-akhir ni, dia selalu penat dan tak larat.
Saya pun tak tahu kenapa dia jadi macam tu..

5 comments:

abang bucuk said...

thanks sebab syg abg dan ambk brt tntng abg he he

Mrs LVoe said...

skrg nie musim dear. my hubby dh 1week demam xbaik2.. dh la dia jauh huuhhuuhuh

norainiammran said...

abang bucuk.. wah, abang dah pandai tinggal komen laaa sekarang...!! memang laa owang sayang abang sebab abang kan suami orang!!!

sha.. cuaca tak menentu sekarang ni, kan!! moga hubby sha sihat cepat2..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

moga hubby cpt sembuh k .. jgn tangguh2 gi jump doc.

norainiammran said...

diana@mama adam.. hmm.. dah pergi dah klinik.. next appointment 5 Mei nanti..