Pembaca Blog Ini...

Sunday, May 10, 2009

AF7 minggu ke9

Picture from murai.com

Alaaaaaa..
kalau ada yang bagi komen ntah apa apa tah entri pasal AF kan, tapi saya rasa ok aje ...
Hanya sekadar hiburan malam minggu.
Bila otak dah nak pecah berderai penat memikirkan kerja,
apa salahnya beri peluang ia ber rekreasi sikit kan?

Rasa macam puas hati aje bila Aril masuk final..
walaupun saya tak undi
heheh..

Mula-mula saya macam suka je kat Isma tu.
Saya suka dia perform dengan suami dia hari tu.
Saya ternangis tau (sebab saya dapat rasa macam mana rasa rindu nya pada suami dia)
3 bulan beb.. kalau saya sehari pun saya ala-ala tak sanggup gitu, kan!!
Tapi, bila dah sampai tahap sekarang ni, rasa macam "alaaaaa, bosan laaaa tengok dia."
Aura nya 'kureng' sikit laa.. BTW, dia cun kan? Walaupun dah beranak lima.

Akim pula,
cik abang saya cukup benci tengok muka mamat ni.
Cik abang saya siap cakap, kalau ada AFKELUAR, dia nak undi Akim ni kasi keluar.
Hahaha.. tah apa-apa kan?
Tapi, minggu ni sangat best Akim nyanyi lagu I'm Yours..
Patutlah si Adlin nak dia nyanyi kat kenduri kawin dia nanti.. hahahah

Yazid?
Mamat rambut kembang ni?
Suara boleh tahan laa..
Tapi, hadui laaa.. malas laaa nak cakap.
Saya kan kalau dia tengah perform laa, saya amik peluang pergi dapur buat air ke, pergi toilet ke.. tak pun tukar channel lain.
Memang saya tidak minat langsung dia ni. Macam mana laaa boleh masuk final?
Dari dia ni kan,bagus lagi si Aishah ke Claudia ke.. Tak pun Qhaud..
Kaut aje laa sesiapa pun, tapi bukan Yazid ni.. heheh

Hafiz?? Sangat admire laaa adik angkat saya budak yang comel ni. Muka dia cute je, kan? Walaupun dia juga berambut kembang, namun saya rasa dia ada aura nya yang tersendiri. Setiap minggu dia nyanyi bagus.. Sedap je gegendang telinga saya ni dengar!! Suara dia, oooooo.... Saya suka. Minggu ni nyanyi lagu Laskar Pelangi dan I Believe I Can Fly..

Minggu depan, kalau tak si Hafiz ni menang, next season saya tak nak tengok AF lagi.. Mencik!!!
Aril pun saya suka juga, tapi saya rasa dia macam tak ada harapan sangat laa nak jadi juara AF.

Eceh.. sesedap rasa aje nak bagi komen. padahal tak pernah undi pun.. :)

2 comments:

honeylanz said...

AF kali ni mmg x penah tgk langsung.. x sempat la..tv di konker si ac

norainiammran said...

AHAHA has kena beli Tv baru laaa khas untuk has.. AF kali ni bagus sikit dari yang ke-6 tahun lepas.. eceh.. tetiba jadi pengkritik..