Pembaca Blog Ini...

Monday, May 18, 2009

Award laa pulak.. ~ layankan saja lah..

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.

- sudah


2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:

- Nama dia Icah.. Menarik kah fakta ini?? hahaha

-Dia adik perempuan saya.. Saya ada dua orang saja adik perempuan. Kedua-duanya sengal otak.. Tak percaya? Tengok....


-Dia ni malas masak.. Hahah.. Kang kalau kau dah kawin baru kau tahu masak kot.. macam aku

-Dia sedang bercuti dari UiTM, Penang sebab cuti sem laaa..

-Dia adalah orang yang baik hati, menolong Haji Haris.. Hahahah..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/ hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:

-Suka tengok AF7, walaupun konsert akhir nya tak best langsung..

-Suka makan cupcakes. Muka dah bulat macam cawan cupcakes tu dah.. ahahah

-Saya suka tengok skrin laptop.. Pantang lepa, saya akan bergegas mencari laptop, walaupun untuk bermain game Zuma. Penyakit keturunan laa rasanya

-Susah tidur malam. Lepas kawin je saya ada masalah ni berjangkit dengan suami saya lah rasanya

-Sedang cuba mencari ilham untuk menjadi seorang novelis sepenuh masa.. hahaha

-Saya payah nak mandi pagi kalau hari cuti.. hahahah.. Hari kerja pun rasa macam malas nak mandi pagi, tapi terpaksalah kan.. kang haru biru lak opis tu..

-Saya sangat suka duduk di rumah. Saya boleh duduk di rumah seminggu tanpa jejak kaki ke tanah.. hahaha..

-Saya suka mengajar.. Itulah kerja saya.

-Suka ber blog.. Tiga hari tak de Internet, saya sanggup ke Cyber Cafe tau.. Bersesak dengan budak-budak kampung yang duk main game bising tak hengat.. jangan salahkan saya, ini penyakit keturunan

-Saya anak mak ngan ayah.. ahahahah... Badan macam mak, tapi penyakit darah rendah macam ayah.. ahahah...


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:

-Abang ~ suami saya yang baik hati dan mengaku Abe Smart

-Icah ~ aku nak bagi gak award ni kat ko..

-Imah ~ sila jawab.. 10% ahahahaha

-Ayah~ ada masakah ayah hendak membuat semua ini? ahahah

~semua blogger yang rajin komen blog saya.. yang tak rajin komen just singgah tapi tak masuk pun boleh juga nak buat.. atau yang dah buat tu pun tak pe jugak buat lagi sekali.. kalau tak nak buat pun tak pe..

ena
kak eila
has @ honeylanz
CT Norazmiza (TQ sebab beri komen kat blog suami saya. hujung bulan ni dia dah nak bawa saya melancong selepas baca komen awak..)
sha @ MrsLVoe
Nurhayati @ Mama Zara tangan ketul2 sedap digigit suka hati je nak gigit anak orang
Ayu @ Sidratul Muntaha
Nurulzia

Semua laaa yang rajin jenguk blog saya yang gelap gelita ini!! hehe ~ nanti saya tukar layout ye..

3 comments:

Mrs LVoe said...

aarrrrgghhhhh tidakkkkkk!!!! ku kena tag

norainiammran said...

sha.. sila jawab yek.. kalau ada masa laaa...

honeylanz said...

ok..nnt has buat!!