Pembaca Blog Ini...

Thursday, May 28, 2009

Bengkel


Hari ini ada bengkel penstrukturan semula
program diploma kerjasama UPM di Hotel Marriot Putrajaya..

Letih otak nak kena rombak semula silibus.
Kena cari buku rujukan yang paling terkini. (dah paling, ter lagi..~ salah tatabahasa)

Sakit perut.
Kenyang makan 4 kali sekali.

Pagi
Sebelum lunch
Lunch
Hi-tea..
~oh perut terseksa hari ini.. Sengkak perut!! hehehe..

Kemungkinan, bulan depan akan ada lagi bengkel seperti ini.
Tapi, tak tahu lagi di mana!!

Saya enjoy laaa sebab bukan selalu dapat merasa makan di 5 stars hotel kan?
Kalau nak harapkan pergi makan dan bayar sendiri,
entah-entah sampai mati pun tak merasa.
Jadi, kesempatan seperti ini
bolehlah dianggap sebagai "sambil menyelam minum air"!

Tapi, sila pastikan anda tidak minum air semut ya !
Sebab air semut akan membuatkan anda mudah lupa akan
isi kandungan bengkel penstrukturan semula tadi..
~tetiba...

3 comments:

Mrs LVoe said...

if dpt mkn free kat hotel mmg rajin sha p..

zh-ena said...

mkn free saper yg taknak kan

norainiammran said...

sha.. memang makanan yang paling sedap sekali ialah makanan yang free.

ena.. ye laa makan plak kat hotel. macam-macam makanan ada! sengkak perut.