Pembaca Blog Ini...

Monday, May 18, 2009

Bila?

Sambil buat muka penat baru lepas mengemas bilik baju...
Serabut betul saya tengok bilik baju tu..
Habuk dah sejengkal kalau habuk laku dijual, sudah tentu jadi kaya raya
Baju berlambak.. saya dapati ada banyak sangat baju yang baru tapi dah out of my sizefashion
Saya masukkan semua baju yang malang itu dalam plastik, nak pergi sedekah kat fakir miskin

Rumah saya tak ada almari baju tau.
Kami belum pernah beli almari baju.
Semua baju yang bertimbun-timbun,
saya sangkut elok-elok dekat katil di bilik baju
dan ada buat ampaian di dinding.. Kat sini mana lah nak cari design-design yang canggih manggih kan...
Sabar aje laaa...
Mata saya pula dah sakit sangat dah tengok bilik baju ni!!!
Rasa nak bakar buang apa-apa yang tak perlu...

Ok, saya nak sambung kemas bilik bibik belakang pula!!!
Tata

5 comments:

honeylanz said...

ain, has suka wardrobe yg sliding door. sbb nampak lg kemas n compartment dlm tu teratur.. so i m vote for pic no 1. tul gak sana kedai mn nk cari..homelife ada x??

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita pun sibuk mengemas nk pindah umh penattttttttttt

zh-ena said...

suker ngan design ikea punyer..cantik2..ena suker jenis sliding door punyer

norainiammran said...

has.. tengah duk survey2 ni ..

diana.. penat kan kemas rumah. tp kalau nak pindah lebih penat.. kena kemas 2 kali

norainiammran said...

ena.. ikea memang cantik, tapi nak bawak balik tganu ni tak muat keta laa, ena.. yang sliding memang lawa..