Pembaca Blog Ini...

Thursday, May 28, 2009

Sebelum balik Serdang

Saya ambil cuppies comel dari Farah
menggunakan gabungan warna kegemaran saya.
Hijau dan pink.

Saya suka.
Tak terlalu manis dan comel-comel je.
(saya pesan awal-awal dah kat dia, tak mau manis)

Saya kagum dengan orang yang mampu buat kerja berhalus
seperti buat deko pada kek, menjahit sulaman dan sebagainya.
Kerja yang memerlukan ketelitian dan tumpuan yang maksima!
Tak lupa juga kreatif dan sabar..

Saya order 16pcs saja
sebab cadangnya nak makan ansur-ansur
dan simpan dalam peti ais.
Dua orang makan mana boleh sekali ngap je.

Tapi, sebab saya kena pergi kursus dua hari,
terus je bawa ke Serdang.
Sebelum balik Serdang saya singgah ke KTganu dulu
untuk ambil cuppies idaman hati ini!

Saya tak puas lagi..!!
Tapi, saya suka..

~syabas untuk Farah.
Teruskan usaha dan ketekunan anda!
~tetiba.. :)

6 comments:

Nurhayati said...

cantik la gabungan kaler ijau dan pink.. suka.. paling suka kalau tak manis jua..sama la kita tak suka manis2 sangat ni.. org buat cupcake ni mmg kreative kan.. teringin nak buat.. tapi malas dan tak creative haha

zh-ena said...

mmg comel..mcm sayang jea nak mkn

sayaNORA said...

cutenye!!! nak!!!!

norainiammran said...

yati. cupcake ni leceh kan sebab kena deko kecil2 satu2.. jenuh nak membuatnya..
ain suka hijau dan digabungkan dengan pink..

ena..itu laaa.. ain makan sambil kira. lepas makan satu kira.. lepas tu, cakap "jangan ambil lagi, tunggu jap jap lagi.. heheh"
hubby ain geeng kepala je tengok bini dia..

sayaNORA.. kak nora order laa kat Tganu je. hehe

Mrs LVoe said...

mmg creative & cantik susunan yea.. nama pun sama gn sha ;-)

norainiammran said...

sha..ye lah.. Farah. Orang yang nama Farah ni memang ceria dan kreatif kot..