Pembaca Blog Ini...

Monday, May 25, 2009

Sudah pukul 10.30 pagi.

Sudah pukul 10.30 pagi, tapi saya masih di rumah.

Saya rasa macam nak ambil half day saja hari ni. Malas laa nak pergi pagi.
Lagipun dah pukul 10.30 kan.
Alang-alang. baik saya lajakkan terus ke tengahari.
Tapi, saya dah siap-siap dah.
Baju dah pakai, tudung dah pakai.. Halllllaaaa...... Kenapa malas sangat ni.

Malam tadi, saya sibuk siapkan material untuk program pengukuhan 28hb ni.
Bersengkang mata saya siapkan, sampai pukul 3 pagi.
Itu pun tak siap lagi. Saya kena sambung kat office laa petang ni!
Saya tengok suami saya terkebil-kebil mata mengantuk.
Tapi, saya ugut dia! Kalau dia tidur dulu, saya nak berhenti kerja.
Hahaha..
sebenarnya saya takut sorang-sorang bila dah lewat malam.

Sejak dua menjak ni, saya rasa macam isi blog saya dah tak best kan?
(Macam la selama ni best)

Tak pe..
Saya akan cari isu-isu yang best-best nanti.

Ok?

3 comments:

honeylanz said...

ain, mmg la rs mcm skrg x de idea dah nk tulis apa kt blog kan..take a break la jap ;)

Mrs LVoe said...

btul2.. sha pun dh xde idea & otak dh blur gn sakit flu yg lum baik lagi

norainiammran said...

has.. ye lah.. tak de mood nak update.. tp sebab dah ketagihan, kena laa update juga..

sha.. semoga cepat sembuh tau.. banyakkan berehat..