Pembaca Blog Ini...

Tuesday, July 28, 2009

CIMBclicks!! Apekehal ni, yop?


Nak bayar bil astro dan eletrik pun tak boleh!
(rumah saya free tau bil air, asyik -RM4.00 saja)
Nak bayar kete pun tak boleh..
Nak masuk duit kat mak pun tak boleh..
Nak beli topup pun tak boleh..

Tekanan sungguh la.

Tekanan itu wujud semata-mata akibat kemalasan nak ke bank!

Kalau rajin, settle semua masalah!

~saya baru belajar buat printscreen..
Imah, jangan gelakkan Along tau!

8 comments:

honeylanz said...

hari has x menggunakan cimbclicks lagi. tp smalam ok lg... ain cuba ptg2 skit...

Mrs LVoe said...

sha guna maybank2u

rumah sha pun sama.. bil api -0.00 syiokkkk je

~ain said...

has.. boleh dah.. nasib baik tak yah ke bank!! heheh

sha.. duit ain sume dalam cimb.. maybank ada RM10 sajork.. ahahhaha rumah ain bil air free je. bil api kena byr sebab selalu online tengah2 malam..

honeylanz said...

besh nye ain n sha.. ada bill x yah byr. api rmh has biasa 90-100++ sbln. air lak 100++ utk 2 bln..x tau nk cut cost kt mn..huhuhu

Zura said...

agaknye balance ain tinggal sikit kot..tue yg dia buat hal tue...dia sedih nk tunjuk kat ain...hehhehe..

~ain said...

has.. kena revise tu mana-mana boleh di cut2 tu..

zura..ahahah..mungkin juga laaaa

zh-ena said...

sama la kita..mmg semua nya guna online skng nie..tak larat nak pergi bank nak byr semua bill..

online ajer senang

~ain said...

ena.. dunia dihujung jari katanya.. kalau g bank, nak drive laaa parking kete laaa.. nyampeh..