Pembaca Blog Ini...

Thursday, July 9, 2009

Saya yang kuat tidur..

Sejak akhir-akhir ini,
maksud saya seminggu dua kebelakangan ini...

Saya suka sangat tidur.
Padahal saya tak lah mengantuk sangat.

Cuma letih sikit je..
Termengah-mengah sana sini..
Berat badan naik lagi kah???
Hadui.. kena berdiet laaa semula ni...ohohohoo
Tulun.. tulun..

Bila balik kerja, kalau tak perlu memasak
(suami saya dah beli makanan kat luar @ suami saya dah makan kat office),
saya akan baring-baring sambil tengok tv, lepas tu.... ek ehh dah terlelap..

Malam pun tidur awal, tapi...........
pagi-pagi, mesti bangun lewat.
Dah kunci jam pun, asyik laaaa tersasar!
Pergi kerja pun lewat.
Nasib baik laaaa waktu kerja fleksibel...
Kalau tidak mesti dapat surat warning dah...
adui... (menyesal..menyesal..)

Bila dah banyak tidur, otak jadi macam lembab..
Badan jadi macam tak sihat.. (kena mula pergi jogging semula ni)
Macam-macam mimpi datang..

Pagi tadi..
saya mimpi dapat bunga dari suami

Dapat naik gaji

Dapat kereta baru

Pergi Cameron Highland..

Ahahhaha..
malangnya, itu semua hanya lah mimpi semata-mata!
Tanpa keberanian, mimpi takkan jadi nyata!! ~eh eh.. tetiba

Minggu depan kuliah dah mula.
Harap-harap saya dapat lah mengubati 'penyakit terkini' saya ini..

Tata..

saya nak edit manuskrip!!
'Masa kecederaan' tinggal 5 hari je lagi...


2 comments:

Zura said...

byknye mimpi....mana satu nk capai dulu nie...hidup xde mimpi xbest gak kan...

~ain said...

zura.. hahah.. banyak tidur, banyak laaa mimpinya!!!