Pembaca Blog Ini...

Monday, August 10, 2009

Anon oh Anon!

Saya suka orang datang blog saya...
Tapi, sila laaaaa bubuh nama kan?

Dah lah tak bagi salam.

You must try to act in a civilized manner laaaa, dear!! =)

8 comments:

honeylanz said...

rajin lak cik anon ni dtg menziarah yea... kang sedapp if ada nama

zh-ena said...

lalat2 nie mmg mcm tu..tak berani nak dedahkan diri sendiri..nak kutuk org lain ajer..

stupid la

~ain said...

has..i kan fofular.. ramai secret admire .. kah kah kah... nama dia huduh kot sebab tu dia tak nak bagitau..

ena.. lalat? hehheh.. langau kot..

abang said...

anon ni jenis H1N1(babi) kot bawak penyakit yang buat orang sakit

~ain said...

abang.. haip.. haip.. tak baik kata macamtu.. haip.. haip...

Zura said...

sembur je ngan sheltox

~Eila @ Along~ said...

pedulikkan je ain...die tak happy ngan hidup die sebab tu suke cari pasal..kesian kan org gitu..

~ain said...

zura.. ek eh... ye tak ye jugak kan?

kak eila.. ye lah, suka nau cari pasal.. cari laaa kat tempat lain kan.. ni sibuk nak cari pasal kat rumah orang.. ahahah.. kesian mereka2 ni, kan..