Pembaca Blog Ini...

Friday, August 21, 2009

Celcom Broadband gile...


Saya memang layan Internet malam-malam dengan
celcom broadband office
suami saya.
Bukan disalahguna tau.
Ini celcom broadband kan bayar RM68.
Guna banyak mana pun banyak tu la jugak kena bayar.
Tak de laaa rugi company kena bayar RM68 tapi penggunaan sekadar hantar email je kan?
hahahahhahah fully utilized tuuuuuuu..
So, bukanlah menghabiskan duit syarikat atau apa pun kan..
Lain laaa kalau bayar ikut penggunaan.

Haaa..
saya bengang sebab line celcom broadband kat sini
lambat macam siput sedut patah kaki.. (siput sedut ada kaki ke?)

Saya boleh update blog...
Tapi, kalau nak masuk gambar, kena resize baru laju sikit dia upload.
Itu pun laju macam keretapi kat zoo negara tu..
Boleh lagi tengok binatang keliling..
(ada kena mengena ke?)

Lepas tu satu masalah yang menyakit hati saya ialah,
kalau nak komen blog orang ke, reply komen ke.. bila nak publish je tak boleh..
Connection interrupted laaaa apa laaa..
Menyakitkan jiwa je..

Tu laaaa kalau saya tak tinggal komen kat entri u ols bukan sebab saya tak baca tau.
Kadang-kadang tu dah taip komen berjela,
tapi tak boleh publish sebab celcom broadband buat perangai gile tuuu..
Kadang-kadang tu dia buat mereng dia, dua tiga kali di publish..

haduii laa...

Sabar saja lah, kan...
Nasib baik tak yah bayar bil bulan-bulan.
Kalau tidak, mahu je ku letup kan apa yang patut.

~Garangnya.. sikit-sikit nak meletup orang.
Dah macam Nordin Mat Top dah gayanya..
(Macam sesuai je nama dia kan? Nordin Mat Top.. Nordin Mat Letup)
hehehe

5 comments:

zh-ena said...

heheheheh nordin mat letup mmg tak blah "D

sahur msk aper ain

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

slamat berpuasa yeee... :D

~ain said...

ena.. tah pape laaa nordin mat top tu kan.. merepek je.. adui .. jgn laaa dia tahu kita ngumpat dia. mau dia letup kan kita pula.. nauzibillah..
sahur masak yang simple2 je na..

mimie.. selamat berpuasa juga buat mie.

Zura said...

oooo..ngumpat nordin mat top erk....hehehe...okeylah ain..xdpt nk reply msg ainlah smlm...hset kena bar daaa...wish kat sini jelah erk...selamat berpuasa...semoga ramadhan thn nie mbawa seribu rahmat pd kite sume...amin

~ain said...

zura.. kalau dia tau. habis laaa kena letup.. hahaha happy ramadhan to u zura. semoga kita sama2 dapat keberkatan-Nya..