Pembaca Blog Ini...

Friday, August 28, 2009

Gembiranya bila tertunai

Lalalalala...

Cuba teka..
Apa benda nya ni?


Haaaaaaaaaaaaaa.. ye betul!

Secara rasminya, saya telah memiliki broadband sendiri.
Tak yah mengecek nak pinjam broadband opis suami saya lagi.
Yes.. yes..


Salah satu perkara dari senarai wish list saya telah tertunai!!
Alhamdulillah....

~hajat nak berblog secara tegar terpaksa dilupakan,
kerana sinopsis YK sedang menunggu untuk dibereskan..

Semua entri hari ini adalah autopublish..
HARAP MAKLUM..

5 comments:

honeylanz said...

tahniah². lps ni lg aktif surfing.

zh-ena said...

pas nie blh jd blogger tegar la kan

~ain said...

has.. ahahhaha.. harap tidak melalaikan laaa ye..

ena.. selama ni pun memang dah jadi blogger tegar pun, kan? hahahhaha

Mrs LVoe said...

celcom yea.. comey kan.. maxis yea ade tali.. leceh. lembik je sha tgok

~ain said...

sha.. a'ah.. celcom broadband. maxis nye ada macam-macam corak kan kat modem dia? macam best je ada kartun-kartun.. celcom nya kalau tak hitam, putih.. itu je laaaa..