Pembaca Blog Ini...

Thursday, August 6, 2009

Jumpa Kak Eila..

Tadi, jumpa Kak Eila..

Adoiiii laaaa..
nak cerita pun tak ada mood sebab terlupa nak ambik gambar..
Punya laaaa hampeh..
Tak ingat langsung nak ambik gambar ngan Kak Eila.
padahal siap dah ingatkan diri sendiri sebelum naik rumah Kak Eila tadi..

Banyak nau makan semut kot, itu laaaa jadi pelupa.
Tu laaaa, selalu je sound kat student saya
kalau diorang tak ingat apa yang belajat last class..
Tup..tup.. saya pula yang lupa!

Tak pe, nanti bila jumpa sekali lagi, mesti ambil gambar!
Haii.. kena makan kismis dengan kacang badam laaa macam ni.
Untuk kuatkan daya ingatan.. poyoss jek..

Rumah Kak Eila tinggi loooor..
Patik tergayat seketika! ;-p

Duduk rumah Kak Eila kejap je,
sebab kena pergi Gombak ambil handphone cik abangku itu.
Pagi tadi, masa dia pergi hantar kereta abah kat workshop,
dia tertinggal handphone kat rumah Pikah..
Laaaaahai...
Laki bini dah termakan banyak semut kot.. macam tenggiling daaaa...hahahahhahaha
Kalau tinggal benda lain tak pe lagi.
Kalau tertinggal handphone, uiii.... agak berat laaa..
Kang bos call tak dapat, haru laaaa... hehehh

Lepas ambil handphone, cik abang ajak pergi downtown ke uptown ke..
Tah tak tahu laaa..
Siap jumpa Marsha AF3 tu.

Ahh... mengantuk lah.. nak tidur laaaa..
Agenda esok ialah:
1- bawa mak pergi beli kain untuk langsir yang orang tempah tu
2- kena check pruf novel saya. Nak kena hantar hari Jumaat..
Ayah kata kalau tak ada apa-apa aral,
novel pertama saya akan terbit dalam bulan ini juga!!
Rasa nak melompat-lompat je rasanya...!

~heheheh.. kata tak de mood nak bercerita..
tetiba entri jadi panjang juga!!

Dah dah.. pergi tidooo laaa...
Jangan nak jadi burung hantu pula.. tadi dah laa jadi tenggiling termakan semut...
;-)

4 comments:

zh-ena said...

hehehehehe mkn semut byk sgt!!!!
mak ena selalu guna ayat tu klu ena ckp ena lupa..

ain kat ner skang nie??

~ain said...

ena.. mak ain pun sama.. itulaaa ayat dia kalau suka lupa2 ni.. tapi sekarang, mak pun selalu lupa.. hehehe..

ain kat serdang.. tengah meng edit layout untuk novel ... jumaat kena hantar..

~Eila @ Along~ said...

ain..
kak eila pun sama ok..
bila ain dah balik br hubby cakap..
eh naper tak amik gambar tadi?
le hai..takpe next time jumpa..harus bergambaran ok...

~ain said...

kak eila.. itu laaa pasalnya.. macam mana laa boleh lupa kan?

ok.. next time musti ambil gambar!!!