Pembaca Blog Ini...

Monday, August 3, 2009

Novel ku Part 1


Oh...
Saya dapat email dari editor..

Ada beberapa maklumat yang saya mahu rahsia kan buat masa ini.
Nanti dah tiba masa yang sesuai, saya akan sebarkan kepada semua..

Buat masa ini, saya tidak dapat menahan diri dari menyatakan,
dan menzahirkan kegembiraan saya sekali lagi!!

Dalam blog yang banyak membantu saya melatih kemahiran menulis.
Terima kasih kepada semua pengunjung blog, kaki kritik, kawan-kawan yang sangat saya hargai. Sentiasa melayan dan memberi saya ruang untuk berceloteh, membebel, meluah rasa, berkongsi cerita dengan kalian semua..

Kalian semua secara tidak langsung memberi semangat dan ilham kepada saya selama ini.

'Kasih sayang' kalian telah membuat saya bahagia!!

Terima kasih.
Muah.. muah.. muah...

~ceh.. tetiba rasa macam DIVA! :-p

7 comments:

Zura said...

dh byk ain update blog./..xsmpat nk baca...keje bertimbun...ari nie br kesempatan nk bace...
Ain tulis novel ape...???

~ain said...

zura.. tak pe zura baca sikit sikit laa.. keje lebih penting..

Ain tulis novel kanak-kanak laa.. Barunak cuba-cuba kembangkan minat dan bakat!

Mrs LVoe said...

ain, bile keluar nnt jgn lupa sambar satu utk sha.. sha beli la pastu ain sign kat dlm buku tu yea.. leh simpan utk anak2 sha nnt.

p/s: lum ade isi pun tp sha kn suka mbaca ;-)

~ain said...

sha.. ek eh.. siap nak amik sign.. malu laa i.. u ni... hehehhe

abang said...

he he 10% untuk abg

zh-ena said...

harap dpt la baca novel tulisan ain nie kan

cha yok cha yok ain

~ain said...

abang.. 10% ke? heheheh akan diusulkan ke mesyuarat persatuan nanti ye.. hehehe

ena.. bila dah terbit nanti, ain akan maklumkan.. hehehhe

TQ ena for being very supportive person!!