Pembaca Blog Ini...

Monday, August 3, 2009

Imah budak bertuah

Sebelum ni saya pernah buat pertandingan untuk pengunjung blog saya yang ke- 8888,
dan inilah pemenangnya...

Adik saya.. ek eleh...
Tak berkembang langsung...
Sebenarnya, saya memang berniat nak belikan dia shawl ni.
Kebetulan dia pula yang menang, makanya....
dapat laaaaa saya menggunakan prinsip serampang dua mata.
Pertamanya memberi hadiah kepada pemenang yang saya anjurkan dan
keduanya memberikan hadiah kepada adik saya..
Sebab sebelum ni saya dah belikan Icahtun shawl, ni giliran Imahtun pulaa laaa kan...



Saya paksa dia buat entri khas untuk memberi publisiti untuk saya... ahahah
Ini entri kegembiraan sambil menggedik ditulis khas oleh adik saya, Imahtun...

Tetiba je macam nak menyanyi lagu si Yuna, Dan Sebenarnya.
Maklumlah pakai shawl ni kan...
Imah.. apesal hidung ko nampak cam kembang?
Ke memang kembang....?
hahahahahha
~Lepas ni, misi mencari bakugan ball pula untuk si Naim!!

7 comments:

Zura said...

kemenangan nie mcm ade konspirasi je....hehehhe...

~ain said...

Zura.. secara jujurnya, tidak ada sebarang konspirasi. Cuma, mungkin naluri hati adik beradik itu sangat kuat terjalin di antara kami.. ~ek eleh.. poyos je ayat! hik hik hik

Mrs LVoe said...

comey yea adik ain. lawa2 shawl tu sha pun suka :-)

~ain said...

sha.. adik je ke comey.. kakak nya tak comey ke? memang lawa2 shawl tu.. tapi untuk orang-orang macam ain ni tak berapa seswai laaa kot..

zh-ena said...

cantiknya shawl tu..ain beli kat ner??

mcm tak pernah jumpa ajer kat sini..kirim blh ker??

~ain said...

ena.. ain bukan beli kat mana-mana pun.. ain beli online je.. kat blog ain ada link nya.. http://secretsheshawl.blogspot.com/

kalau tak nak beli online pun, kat Jalan TAR belambak shawl macam ni.. Sehelai RM10 je naaaaa.... Dua helai RM18 heheh..

Dah macam penjual shawl dah ain ni...

~ain said...

ena.. ain bukan beli kat mana-mana pun.. ain beli online je.. kat blog ain ada link nya.. http://secretsheshawl.blogspot.com/

kalau tak nak beli online pun, kat Jalan TAR belambak shawl macam ni.. Sehelai RM10 je naaaaa.... Dua helai RM18 heheh..

Dah macam penjual shawl dah ain ni...