Pembaca Blog Ini...

Monday, August 24, 2009

Tertidur.....

Hahahha.. tadi masa kat kelas, suruh student buat soalan tutorial, discuss in group..

Lama nya masa berlalu..

Tunggu punya tunggu..
Tak sedar buat muka ngantuk dalam kelas..

Sekali student cakap..

"Eh.. cepat laaa buat... Cik dah mengantuk dah tu.. Nak balik tidoo...."

Hahahahahha.. Malu laaaaa saya dibuatnya!

Terasa macam Cikgu Shaari dalam Masam-masam Manis lak.


Alaaa.. Drama P.Ramlee yang dia kawin dengan jiran sebelah bilik dia tu.
Lepas tu, dia malam-malam kerja overtime, lepas tu dalam kelas mengantuk..
(saya pun 'overtime' malam tadi)

Tak ingat?
Haaaa...
Remember this qoute
"Cikgu suka main bola. Hari-hari cikgu main bola"

"Cikgu suka main bola.
Hari-hari cikgu..... tido... Cikgu sudah tido, mari kita main... horeyyyyyy!!!"

Dah ingat?
=)

4 comments:

zh-ena said...

org sebelah jgn nak lebih2 tau sekali aku lesing baru ko tau

hehehehehe suka ngan filem nie

~ain said...

hahahha.. itulaaa.. "oii orang sebelah, kau main kasar yea!"

hahahhahah

Zura said...

murid skrg selamber je perli cikgu

~ain said...

zura.. budak zaman IT ni memang cmni. Tak boleh nak buat apa laaa.. terima aje dengan hati terbuka...