Pembaca Blog Ini...

Saturday, September 19, 2009

Kad Raya

Semua orang dok hantar kad raya online.

Saya pun nak buh jugak laaaaa...
Walaupun tak sempat nak design yang meletops macam u ols..


Terima kasih pada semua blogger
yang bagi kad raya untuk saya.

Maaf, saya tak sempat
nak ambil satu-satu tepek kat blog saya ni.

Masa sangat terhad untuk berblog
dan line Internet dah start buat perangai!!

Hmm..
kejap je rasanya habis Ramadhan kali ni.
Rasa macam nak Ramadhan sampai bila-bila jek.
Lepas Syawal, Ramadhan.. Lepas Ramadhan, Syawal..
Lepas tu Ramadhan semula..
Pendek kata Ramadhan ni memang seronok.
Suasananya lain je rasanya..
Rasa lapang hati.. lapang dada.. walaupun sibuk kerja..
Itu la kan...
Bulan Ramadhan ni
Allah buka
semua pintu rahmat, pintu rezeki...
segala pintu kebaikan laaa...
Itu sebab syaitan diikat kan kan kan?
=p

Ramadhan yang penuh barakah..
Semoga kita dipanjangkan umur untuk
menemui ramadhan tahun akan datang ..
~Amin

Ok..
Kepada yang balik kampung tu,
hati-hati di jalan raya ye.
Semoga selamat sampai ke destinasi.

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir Batin!

3 comments:

Zura said...

ada kad raya...g lah ambik..

zh-ena said...

selamat hari raya
maaf zahir & batin

klu blk serdang bgtau la
blh la jumpa lg

~ain said...

zura... tq.. selamat hari raya..

ena.. sama sama laa kita.. nanti ain balik serdang, kita jumpa ek..