Pembaca Blog Ini...

Tuesday, September 29, 2009

Korang ada ke?

Hahahah..
Tetiba nak buat tajuk ala-ala riak pulak ni?
Apesal ko ni?

Tetiba saya rasa macam pengantin baru pulak sekarang ni.
Makin lama kahwin, makin rasa macam pengantin baru.
Tambah-tambah sekarang ni kan ramai orang kahwin kan?
Lagi laaa saya rasa perasan macam pengantin baru..
Tu yang suka tepek gambar kahwin ni..

Tak pe.. kasi chance laa kat saya sikit..

Memang saya berangan nak buat outdoor di Putrajaya ni.

Alhamduillah .......
tercapai juga hajat itu.
Masa kenduri kahwin kami dulu,
saya ambil pakej fotografi sekali dengan outdoor tau.
Letih memang letih laaa..
Tapi puas hati..

Ini gambar outdoor yang paling saya suka!!
sebab bontot suami saya nampak lebih besar dari saya kah kah kah

Masa dah nak balik tu, terserempak dengan pelancong ni.
Mereka ajak ambil gambar..
hehehe..

6 comments:

honeylanz said...

x de buat shooting outdoor. tp ada pose kt bwh pokok rambutan dpn rmh has! heheheh

~ain said...

posing bawah pokok rambutan tu dikira outdoor juga laaaa has.. ok lah tu, kenangan... pas2 ni takde nye nak posing pakai baju pengantin bawah pokok tu..

Tp tak tahu laaaa kalau has nak buat sekali lagi untuk 10th anniversary ke kan... hehhee.. mengimbau kenangan lalu laaaaa katakan...

Zura said...

wahhh...siap ade peminat lg tue...

~ain said...

zura.. peminatkah? hahahah.. tak menahan..

zh-ena said...

tak buat pun kat luar..ingat nak beranak sorang nie nak buat outdoor shoot la..teringin plak

~ain said...

ena.. haaaa.. bagus juga kalau buat outdoor lepas ada anak.. baru happening sikit kan..