Pembaca Blog Ini...

Saturday, September 5, 2009

"Semua orang sokong Fatihah.. Semua orang sayang Fatihah,"

Hahahahha.. Tetiba je teringat pasal drama ni.


Wadi Unung...
Saya rasa rating nya tinggi la.. Sebab pukul 6 petang, kebetulan sekarang bulan puasa.
Orang balik kerja awal. Sambil-sambil nak tunggu waktu berbuka tu, layan drama ni.
Setiap Isnin-Khamis. Sebab tu laaaaaaaaa bila tengok Astro je, tak habis-habis iklan nya, kan..

Tu yang dok teringat dialog dia tu...
"Semua orang sokong Fatihah.. Semua orang sayang Fatihah,"
~sila baca macam gaya Eja cakap tau.

Sekali fikir, mak pak dan kawan-kawan si Fatihah ni duk manjakan sangat si Fatihah. Sebab tu laaaa dah berlemak dah si Fatihah ni. Pergi belajar oversea, jumpa omputih terus nak kawin. Mak pak tak setuju pun, dia hentam juga. Dah laaaa si Fatihah tu anak tunggal. Dibuangnya si Fatihah tu jauh-jauh. Ego juga mak pak si Fatihah tu. Dah dibuang jauh, mula laaaa sakit-sakit.. Rindu sebenarnya, tapi tak nak mengaku.. Sama je mak pak anak ego gile..

Si Fatihah tu pulak, keras kepala.. Degil ooooo... Lupa mak pak..

Sabar je laaa..

Bila tengok drama, teringat ayah saya pesan.
Tengok macamana disusun cerita. Apa dia main topic, sub topic.. semua nya laaa...

3 comments:

honeylanz said...

tak tgk la cite nih. mcm besh aja time iklan nye ;)

zh-ena said...

tak pernah tgk..best ker

~ain said...

has.. sebab dah terjebak tengok satu episod, terus dok tgk tetiap petang..

ena.. best ke tak best ke sekali dah tertengok, layankan aje laaa..