Pembaca Blog Ini...

Friday, September 4, 2009

Jumpa Gambar Suami dengan Awek Lain!!!!!!!!!!


Tengok!!!!
Siap dating kat air terjun lagi...
Di sekeliling gambar tu pula gift2 yang perempuan tu bagi kat cik abang saya..

Siapa tak marah kan, u ols kan?

Hahahha..
Dalam kotak hikmat yang ada surat dan kad cinta saya
bagi kat cik abang dedolu tu, ada jugak hadiah dan gambar cik abang dengan ex-gf dia..

Oooo... ini ye keje nye ye?

Saya pun ada juga gambar dan surat-surat masa dengan ex-bf dulu,
tapi bila saya dah nak lupakan dia, saya terus lenyapkan semuanya..
Buat apa nak simpan kan?
Benda yang dah lepas..

Lepas je tengok mendalah ni, macam-macam soalan saya tanya cik abang..
Tulisan merah tu adalah jawapan suami saya.
  1. Dia tu kat mana sekarang ni bang? ~tak tau laaaa.. dia dah kahwin dah ada anak dah..
  2. Abang selalu teringat kat dia ke? ~tak.. lepas dah kahwin ni, abang malas nak fikir semua tu....
  3. Abang ingat tak nama penuh dia? ~Su*** Az**.. Binti? Abang tak ingat..
  4. Abang ingat hari jadi dia? ~ tak ingat.. sibuk laaa sayang ni. Bini orang tu. Dia dah kawin masa abang belajar kat ***** dulu.
  5. Sebab dia kahwin laaa abang cari owang balik ye? ~dok, abang saja je nak bergalok dengan dia. Gini, lepas abang break dengan sayang kejap tuuuuu, abang couple dengan dia ni. Lepas tu abang praktikal, abang ada awek kat Kota Bharu.
  6. Dia belajar apa kat tempat abang? ~sama kos. Architecture? ~hmmm...
  7. Abang tak de no phone dia ke? Abang tak de Facebook dia ke? ~wat nate apo dok care bini ore nyo.. Abang pun tak reti amende facebook tu..
  8. Lepas abang habis belajar kat ***** tu dia ada call abang balik ke? Macam mana abang boleh clash dengan dia? ~abang bosan laaa sebab dia tak reti layan lelaki. Membosankan.. Tapi, abang tak serius sangat dengan dia macam abang serius dengan sayang.. Ahahahahha.. ayat cover..
  9. Kenapa abang kata dia membosankan? ~sebab dia jenis kalau rasa nak call, dia call.. kalau dia rasa nak datang dia datang...
Hahahah.. Sebenarnya, saya tak kesah pun sebab saya percaya suami saya.
Saje je nak buat-buat tanya banyak-banyak..

Apa yang dah lepas tu, lepas laaaa kan..

=)

9 comments:

zaza said...

yang lepas tu lepas la kan... betul tu!! setuju.. pandang ke depan je..

suami org kb ke? sama ngan akak la

ise said...

benda dah lepas,buang karan jek semua tu.skarang tumpuan untuk masa depan jek.

sayang tau kan target abg dalam hidup kan...

lemonade said...

nm pon pompuan...
dlm ati pasti terdetik jugak rasa jeles. 2 yg blh timbul bertalu2 soalan 2.. huhu apepun, benda dh lps. moga akak bhgia sllu..:-)

honeylanz said...

has pernah jumpa gambar seangkatan dgn yg ain jumpa tuh. tp has gelak aja.. ckp kt hb.. tak cun sungguh ex-gf awk rupanye!!! kejam kan has???

Tihara said...

walopon tu kisah lame as pempuan kite tetap kena berhati-hati..semuga kita bahagia dengan pasangan masing2

Zura said...

hahahaha...suspen je ain nie...yg penting percaya...

~ain said...

zaza.. cik abang orang tganu.. tp dulu praktikal di KB..

abang.. ye .. owang tau.. gud luck sayang..

lemonade.. hhaha aha tau tak pe.. Tq for the doa, dear..

has.. hahaha kejam gile statement.. tak pe sejarah semua dah berlalu..

tihara.. Amin.. Memang kena hati2 jugak kan kdg2..

zura.. saja bikin panas.. ahahahha

zh-ena said...

betul tu yg ptg dh kawen nie cintai la sedlm2nya pasangan kita kan..yg dh berlalu tggl kan sbg kenangan ajer

~ain said...

ena.. ye laa.. biarkan semua itu berlalu.. Tapi bila fikir2 mesti tergelak sendiri kan.. hahahahah