Pembaca Blog Ini...

Thursday, October 15, 2009

Orang yang suka berungut adalah orang yang tak bersyukur..

Saya terpaksa berhenti follow sebuah blog yang menjengkelkan.....

Dari saya menambah dosa, lebih baik saya lupakan saja!

Tata...

8 comments:

~Eila @ Along~ said...

berungut ke merungut? hehehe kak eila follow blog yg kak eila suke baca je..yg leh dpt ilmu dan tgk cara kehidupan org lain...

honeylanz said...

huh... blog has ke? ;)

zh-ena said...

kdg2 kita menemuai teman siber yg ok kdg2 yg tak haper2..

munasabah diri lebih baik kan

~ain said...

kak eila.. ain pun. tapi ari tu dah ter follow.. tapi makin lama makin tah pape.. heheh.. BTW apa ek sebenarnya.. merungut ke berugut.. nnti kena pi tengok kamus dewan ni..

has.. bukan blog has laaa.. apa laa has ni.. nak kena ni..heheheh

ena.. terpulang pada kita untuk menilai sesuatu perkara kan..

Sidratul Muntaha said...

aderkah blog ayu?
klu benar..
alangkah sedihneyr sayer...
HUUUUUUUUUUUUU
UWAAAAAAAAAAAAAAA!!

~ain said...

ayu.. bukan laa.. bukan blog ayu..

Sidratul Muntaha said...

sib baik
klu ianya aderlah..
ayu majuk seribu tahun lagi..
hik hik hik.

Zura said...

sape erk...zura ke...????