Pembaca Blog Ini...

Thursday, October 15, 2009

Tak nak kawan dengan Anon jahat Msgbox saya sudah expired

Apesal kamu main potong-potong tajuk ni, wahai Noraini?
Saja je... Tak de apa-apa sebab.. (mengarut)

Sudah expired trial untuk 30 percubaan msgbox saya.

Saya akan sambung semula perkhidmatan untuk msgbox ini, tapi nanti-nanti laaaa..
Tak de masa lagi nak godek nak tengok macam mana cara bayarannya..


Esok-esok laaaa kot..
Baru nak godek, itu pun kalau Internet ok.
Kalau slow macam siput malas laaaa..

Best pulak rasanya pakai msgbox yang ini
sebab kita boleh terus balas message pengunjung blog kita.
Tak payah balas bertimpa-timpa macam c-box sebelum ni.
Tapi, kena bayar laaa sikit.
Kalau tak silap RM30 untuk setahun enam bulan kot..
Tah, tak ingat pulak saya. U ols boleh laaa check sendiri.

Ok laaa ye .. Kepada tuan-tuan dan puan-puan yang tak de akaun blogspot
tapi rasa nak komen entri-entri saya boleh laaa komen di bawah setiap entri.
Saya akan ubah setting comment sementara saya belum perbaharui msgbox saya.
Semua orang boleh komen termasuk Anonymous.
Tapi, tolong laaaa bubuh nama terutama sekali
kalau anda adalah kawan-kawan yang saya kenali.
Dan sekali lagi, hanya komen Anonymous baik sahaja yang akan dilayan sebab saya tak nak kawan dengan Anonymous jahat..

hahahhahaha

Ok, nak sambung tanda paper student!

Tata...

6 comments:

Zura said...

pe bende nye tue...siap kena charges plak tue...

~ain said...

zura.. itu msgbox yang macam kat blog ain tu laa, kena bayar sebab dia ada macam-macam application.. hahaha

honeylanz said...

dulu has pon buat chattersbox. tp byk iklan masuk lak..takut ada yg Xxx aja..trs buang

honeylanz said...

o ya. anon² masih singgah drop komen ke?

zh-ena said...

komen yg membina blh la diterima kan

~ain said...

has.. mereka masih drop komen.. tp kalau yang kutuk2 ke dengki2 ke ain tak layan.. baca sekali terus delete je... tak luak pun..

ena.. komen membina adalah boleh diterima..