Pembaca Blog Ini...

Wednesday, October 28, 2009

Shoutmix dan lalat.Lalat dan shoutmix.Shoutmix dan lalat.Lalat dan shoutmix.Shoutmix dan lalat.Lalat dan shoutmix.(eh! Berapa kali mau ulang?)

Kenapa saya buang shoutmix, cbox, msgbox..?

Saya menyampah dengan lalat.
Guest laaa Anon laa apa laaaa...

Ish.. ish.. kata-kata nya menyakitkan hati..
Pesanan 18SX pun ada ok!
Ada kata-kata yang mencabar kewibawaan sebagai seorang wanita (hahahaha)
Sampai nak bergaduh laki bini pun ada tau.. (hahaha.. tak lah.. reka je ni)
Sibuk oooo kacau hidup gue!!
Saya rasa cik abang pun sokong saya buang shoutmix tu.

Saya tahu, siapa orang itu.
Orang itu adalah orang yang sama berdasarkan IP no. dia...

Dia sakit hati oooo sebab saya tak reply msg dia.
Dia sakit jiwa sebab saya tidak membalas cintanya.. (hahahhaha.. reka lagi ni)

Oklaaa.. form today onwards.. u ols can just leave message on the entri laaa..
Kalau yang tak de blog, dan selalu dok tinggal pesanan kat shoutmix tu, maaflah....
Sila laaa komen kat entri laaa jugak ye sebab saya dah unlock message untuk yang tak de blog.
Saya hanya akan publish komen yang membina ye.
Bukan apa, saya tak nak lah pembaca blog saya yang budiman, akan terpengaruh dengan anasir-anasir yang tah apa-apa yang ditinggalkan oleh Anon jahat.. hehehe

Kalau ada jugak yang tak pueh hati ngan saya.
Tertanya-tanya di dalam dada, kenapa laaaa komen dia tak di publish..
Sila email saya di norainiammran@yahoo.com

Yelah, di alam cyber ni, even di dunia ni macam-macam orang ada kan.
Jadi, saya pandai-pandai nak mem blog kan,
saya kena pandai-pandai laaa atasi masalah ni semua..

Kalau tak nak dihinggapi lalat, jangan nak ber blog.
Sama lah seperti, kalau takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi pandai.

Whateveeeeeeeeeeer..

~tata..

3 comments:

honeylanz said...

iye betul.. alam blog ada macam ragam org! kita pilih yg elok² & baik belaka ;)

Nurhayati said...

betul2x.. buang aje langau2 tu semua.. takde bawak paedah pun =)

zh-ena said...

patut la dah takder..takper la asalkan ain teruskan penulisan dlm blog nie pun dh ok..dpt la ena baca bebelan ain tetiap hari hehehehehehhehehe