Pembaca Blog Ini...

Monday, November 16, 2009

Apa ek?

Tadi, jaga exam.

Petang ni pun jaga exam.

Mata mengantuk sebab semalam tidur lewat, pagi tadi bangun awal..
Petang ni mesti penat gila!!
(Macam mana nak masak ayam kukus ni.. ~mak aiiii, sempat lagi beralasan)

Hmm.. apa lagi ek?

Haa.. tadi jaga exam, ada student kantoi meniru.
Tah apa lah yang unit peperiksaan akan buat dengan student bertuah itu.
Haa... pandai lagi meniru. Kan dah kena cabutan bertuah.
Sekali dengan text book kena bawa masuk court.
Saya sikit pun tak kesian kat student tu. Padan muka dia!
Lantak! Lan botak.. Lan makan t*h* katak! hahahahha

Dari kesiankan student itu, lebih baik saya kesian kat text book tu,
tak pasal-pasal jadi mangsa keadaan.

Cakap dengan benda tak hidup lagi baik laaa,
dari duk cakap dengan benda hidup tapi tak faham bahasa!

Tak dapek laaaa ahkak nak menolongnya!

Saya adalah marah, walaupun kemarahan itu tidak kelihatan dengan mata kasar!

Tata.

4 comments:

honeylanz said...

wah.. student yg kantoi tu bwk textbook ke? huhuhuhu

~ain said...

has.. dia kantoi tengok text book dalam toilet..

zh-ena said...

teror betul bdk2 skang nie nk meniru kan

~ain said...

ena.. teror laa sangat. kalau teror tak de laa terkantoi.. hahah