Pembaca Blog Ini...

Thursday, November 5, 2009

Nuffnang

Semalam baru pergi masuk cek nuffnang.
Dah dua tiga hari dah sampai.

2 hari baru boleh clear, sebab bukan HSBC.
Saya masuk CIMB.
(Arghhhh.. kad ATM tak buat lagi)

Takpe lambat pun.
Lagipun idak laaa banyak.
Kalau isi minyak VIVA penuh adalah balance lagi RM30-40.
Bolehlah pakai kereta sebulan tak yah isi dah.
Dengan syarat tak pi mana-mana laaaa
Setakat pi kerja balik kerja tu lepas laaa..

Nak shopping?
Idak laaaa mampu.
Bulan ni dan bulan depan pun adalah bulan kritikal
sebab kena renew roadtax kereta.
Untuk kedua-dua kereta pulak tu.
Pandai pulak ye.
Berjanji nak expired bulan dekat-dekat.
(Rasa sedih je tengok buku tabung haji menjadi 2 angka.. hahahaha)

Alaaa... boleh laaa kan dari tak de.
Lagipun bukan kena kuar modal pun kan.
Terima kasih juga laaa pada semua pembaca blog saya ye.
Kalau tak sedab u ols, idak laaa saya dapat menikmati semua ini.

Income nuffnang bukanlah sebab saya menulis di blog.
Saya menulis dari hati.. (tak habis-habis ayat yang sama)

HAHAHAHAHA

7 comments:

honeylanz said...

ohh has br aja bank td. 1st cek ;)

~ain said...

ye has. ain pun 1st cek.. hehehe

Zura said...

sayanglah nk cash out kan duit nuffnang tue..sbb bkn senang nk kumpul...ntilah klau terasa nk kuar kan nti kite ramai² klik kat cash out tue erk...:D

zureen @ mama said...

salam perkenalan..

Miss B said...

Ain, meh la diet sesama. :D

zh-ena said...

wah dah kuarkan..ena blh lg nak kuarkan..rasa sayang plak

~ain said...

zura.. ain pun sayang.. tp saja nak test.. lama jugak baru dapat. ada laaa 2 bulan. sempat cash out kali kedua.. heheh

zureen.. salam kenal..

Miss B.. jom .. diet sesama..

ena.. memang sayang. tapi tak pe.. boleh kumpul lagi.