Pembaca Blog Ini...

Tuesday, November 10, 2009

Perasan

Semalam sebelum nak tidur, kami discuss pasal ubat.

"Yang, nanti kan abang nak pi homeopathy laaa,"
~Serius tau intonasi dia.

"Kenapa? Abang nak cari ubat kaki ke?"
~Saya memang perasan kakinya memang ada sedikit gatal.
Ubat Econazine dia pun dah nak habis.


Lambat-lambat baru dia jawab,

"Taklah... Nak ambil ubat untuk tambah handsome!
Dah handsome dah, cuma nak ambil ubat tambah handsome je!"

Ya Allah ya Tuhanku...
Kenapa laaaa sikit punya perasan insan ini!!

5 comments:

honeylanz said...

ain, nape x ckp nk ubat lg cun gak :p

zh-ena said...

hehehehehheheheheheh tak tau nak ckp aper

~ain said...

has.. ain tak cakap apa pun has. ain diam je.. buat2 tidur.. lepas tu, dia gelak je.. lawak tah apa-apa..

ena.. ain pun tak cakap apa dah.. ain diam je.

Zura said...

ade ke ubat tmbah hensem...klau ade sure ubat tmbah lawa pun ada kan...

~ain said...

zura.. itu laaa pasal.. dia perasan betul laa zura..
sejak dua menjak ni dia semakin teruk penyakit perasan tu.. tak tahu laaa.. hahaha