Pembaca Blog Ini...

Wednesday, December 16, 2009

Kenduri di Rawang

Majlis di Country Home, Rawang.
Dewan apatah ek tak tahu laaaa nama apa.
Sepupu cik abang @ gula-gula hati saya kahwin.
(Suka tengok 'gula-gula hati' saya pakai t-shirt purple)
gigit kang, baru tahu!

Datang dan balik awal sebelum pengantin sampai.
Jadi tak ada gambar pengantin..
Ada gambar pelamin sahaja!

Satu perkara je yang saya suka tentang wedding ini.
Cenderahati untuk tetamu yang simple dan cantik!
Ada telur rebus dan gula-gula di dalamnya........

Tak de keje betul!
Sampai gambar kasut pun nak ambil.
Ini adalah contoh kasut untuk kaki kembang..
Tetap selesa dan nampak cantik...
Bergambar ramai-ramai sebelum pulang.
Aik?
Mana cik abang?
Dia laaaa yang snap gambar ni.

Panas betul di Selangor dan KL sekarang ini.
Menggegak otak!
(Over acting tak perumpamaan ini?)


7 comments:

honeylanz said...

ptg smalam hujan lebat!

Zura said...

lawanye cenderahati tue...kawin kat dewan senangkan...

iena said...

ala tak der gambar pengantin...

zh-ena said...

dh dekat sgt ngan umah mak ena tu

Zulkarnain Azman said...

Dewan tu dekat Duta Palms...

Its a club house, sepatutnya la.

~ain said...

has.. dah panas terik, petang2 dia hujan laaaa.. tapi terik nya tu sampai mata2 pun panas sekali!

zura.. cantikkan? lain dari yang lain!kawin kat dewan senang dan trend orang bandar sekarang..

iena.. sebab pengantin sampai pukul 2.30. kami sampai pukul 11 jadi malas nak tunggu!

ena..oh ye ke na? kat rawang ek?

Zul.. ye ke? kat luar tu tulis country homes..

~ain said...

has.. dah panas terik, petang2 dia hujan laaaa.. tapi terik nya tu sampai mata2 pun panas sekali!

zura.. cantikkan? lain dari yang lain!kawin kat dewan senang dan trend orang bandar sekarang..

iena.. sebab pengantin sampai pukul 2.30. kami sampai pukul 11 jadi malas nak tunggu!

ena..oh ye ke na? kat rawang ek?

Zul.. ye ke? kat luar tu tulis country homes..