Pembaca Blog Ini...

Thursday, January 7, 2010

Orang semua cuti lagi

Student akan mula belajar 14 Januari ini.
Jadi, kami memang ambil kesempatan bercuti panjang la
sebab kalau dah student masuk belajar, tak ada masa lah nak bercuti.

Maklumlah, kuliah semua dah start masa tu kan kan kan..
Memang tak menang tanganlah nak melayan semua benda atas meja.

Tengok, roomate saya pun cuti.
Meja dia kosong je.
Saya pulak kenapa tak bercuti?

Sebenarnya saya kena siapkan MQA
untuk program seliaan saya itu.
Bosan tau, duduk office sorang diri tak ada teman bicara.
Tu yang ambil gambar sekeliling tu.

Gambar atas..

Gambar kiri

Gambar bawah...

This is my current wallpaper kat office.

Ceritapasalwallpaperni..
Sayasebenarnyakecilhatiaaangansuamisaya.
Diabawalaptopsayakeofficedia.
Diatukarwallpaperlaptopsaya(gambarkahwinkami)denganwallpaperXP!
Macammacamperkaraberlegardikepalasaya
Adakahdiamalumenunjukkanisterinyakepadarakansekerja?
atau
Adakahdia tidakbanggamempunyaiisterisepertisaya.
Hmm..takpelaaaa...
Sayaredhosahajadenganapajawapan sebenarnya.
(Ayat merajuk! hahahahha)

Sudah laaa ain oi..
Benda remeh temeh punnak amik hati..

5 comments:

honeylanz said...

terbalik... has suka tukarkan pic wallpaper lappy hb dgn pic has n kids!! heheheh

~ain said...

has.. kalau yang tu ok laaa.. heehehe

Zura said...

sbnarnye dia xnk ade lelaki lain jatuh hati tgk ain...kes cemburu...

~ain said...

zuraaa... gahahahahah lawak tol teori tersebut!

nurGallery said...

jgn cpat emosi kak... mgkin hubby akak tu tknak gangguan drpd rakan ofis dia tu..yerlah, bila ade gmbar kwin tu nnt byk pulak usikan or soalan2 dr opismate dia yang dia malas nk layan... so lebih baik dia mengelak dulu...huhu...