Pembaca Blog Ini...

Wednesday, February 24, 2010

Aku Mahu (Siri 2)

Yang ini untuk anniversary.....
Ini untuk hadiah birthday pula ek, bang?












Kalau dah ada semua benda ni, barulah mood nak menulis naik membuak-buak!


Lepas ni...
masaklah kena 'belasah' dengan cik abang
sebab nakal sangat minta macam-macam...

8 comments:

zh-ena said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bag untuk laptop nie ena berkenan gila

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkknyaaaaaaaaa

~ain said...

cantik kan ena.. macam eeeeeeeeeeeeeee... geramnya! nak nak nak! tapi tak nak beli pakai duit sendiri. nak beli pakai duit cik abang.. boleh?

honeylanz said...

beli pakai duit cik abe lg sedap guna ;)

~ain said...

has.. hahahah.. padahal boleh je nak beli sendiri.. saja nak bermanja! (dikira bermanja ke gitu?)

zh-ena said...

heheheheheh sokong guna duit cik abg
saper lg klu bukan isteri nak kikis poket suami kan

larikkkkkkkkkkkkkkkkkk
klu uncle encem baca :p

~ain said...

ena.. ain bukan kikis poket je, target nak kikis akaun bank sekali.. hahahahahah

(cik abang memang baca blog ini, setiap hari.. sediakan sport shoes yang hebat ena.. larik laju2!~takpe, cik abang tak kuat lari.. hahahhahaha)~ain kena lari sesama ena laaa gamaknya lepas ni!

i love u, bang.....

ise said...

mintak sleeve ni buat apa,mintak ah laptop skali ha ha

~ain said...

abang.. boleh ke? boleh ke nak mintak laptop sekali? boleh ke? wah wah wah.. kita bincang malam ni ek? hahahahha