Pembaca Blog Ini...

Saturday, February 27, 2010

Jom Singgah E-RUP SUP

Cik abang kata, orang Kelantan suka sup.
Sup gear box, sup tulang, sup belut, sup ekor, sup perut, daging..
Macam-macam sup ada....


Lepas singgah menyingggah
rumah kawan-kawan abang,
perut udah lapar.
Tapi pi solat Zuhur + Asar
kat Masjid Kampung Tok Kamis dulu.
Tok Jumaat, Sabtu Ahad tak de ke?



Kemudian, singgah makan kat sini.
Bukan e-business, e-book je ada sekarang ni..
e-rup sup ada tau!
Don't play-play!

Suka je tuan empunya blog.
Dapat e-rup sup.



Ini pulak, siap ber posing
konon-konon tengah e-rup sup.


Ini menu kami untuk dinner malam ini.
Nasi putih, telur dadar, sup perut + daging.
Air suam.


Haaaaaaaaaa..
sekejap sahaja, liciiiiiiiiiiiiiiinnnnn!


Ok..
sudah!
Mahu berehat sebentar.
Kemudian, baca sinopsis Young Khalid siri 2.



8 comments:

zh-ena said...

sup gearbox tu sdp tau
tapi ena tak lalau plak nak sedut guna straw

selalu kikis2 jea kat tulang tu utk amik isi

Tihara said...

memang yer..kedai2 di Kelantan tak sah kalau takde sup2 ni..memang best hirup sbb diorang guna resepi siam kut

zaza said...

e-rup sup kat ner tu?.. kat kelate?

Imran Yusuf said...

E-sup tak ada ke? Ha ha ha..

~ain said...

ena... ye ke? masa ain singgah sini, cik abang nak jugak try sup gear box, tapi dia kata cash dia dalam poket ada rm20 je. bank jauh lagi.. takut kang tak cukup duit kang, kena basuh pinggan.. hahahhahaha

~ain said...

kak tihara.. a'ah.. rasa sup dia lain.. rempah dia kot..

~ain said...

Ayah.. Belum ada lagi. Atau belum jumpa kot..

~ain said...

kak zaza.. erup sup tu kat kelantan. machang kot kalau tak silap..