Pembaca Blog Ini...

Wednesday, February 24, 2010

Tak tahan lagi!

Tadi ada presentation lagi.
Tapi sikit punya bosan mendengar presentation hari ni.
Most of student yang present hari ni,
hanya tunjuk slide dan baca sejibik sejebuk dari slide.

Soooooo boring!
No jokes..
No video to share..
No effort to grab the audience's attention..


I really can't stand it!
So, saya tolak dua markah mereka yang membaca
dan bukan melakukan presentation.
Sebenarnya, saya dah warning awal-awal dan dah berkali-kali.
Tapi, masih buat kesilapan yang sama!

Haaaaaaaaaaa....
Puas hati aku!

Rasakan!

(alaaaa... dua markah je pun!)

4 comments:

Tihara said...

Baik la lecturer ni:)

zh-ena said...

hahahahhaha ena dulu 1st time wat presentataion pun baca jea note depan mata..seyes gabra gila

~ain said...

kak tihara.. baik ke? ain ni makin lama jadi lecturer, makin rasa macam mak nenek pulak. asyik duk membebel je.. hehehhe

~ain said...

ena.. kalau 1st time present tak pe.. ini dah berkali-kali.. mana tak hangin satu badan..