Pembaca Blog Ini...

Thursday, March 18, 2010

Hari ini hari Khamis

Apa nak membebel memalam buta ni ek?

Hmm... semalam (Rabu) tak ada benda yang menarik sangat.
Kelas sampai pukul 7.
Biasanya dah tak ada siapa nak dengar saya membebel kat depan.
Muka student masing-masing dah selenge je.
Saya tanya apa-apa angguk pun tidak, geleng pun tidak...
Ish, ada yang duk tenung saya macam nak makan saya je..
Risau betul.. hahahha


Cik Tulip kena tambah sikit point dalam survey nya.
Faktor utama student tido dalam kelas; kelas sampai petang.
Persekitaran kelas yang tidak selesa.
Aircond
rosak dll. heheheh.


Pulak tu kena belajar calculation.
Simple calculation
je sebenarnya.
Tapi, transportation model ni memang rumit sikit.
Banyak step, walaupun nombor yang nak dikira tu cumalah 1-10 je pun.
Kalau banyak latihan, ingat step, gerenti score dalam exam.
Kalau dalam exam boleh guna formula dalam Excel tu,
masuk-masuk data tekan enter
fuhhhhh.. semua jawapan tubik (keluar),
memang mudah laaaa..
Ini, kena belajar secara manual.
Satu-satu nak kena twist sana twist sini..
Dengan kepala-kepala sekali ter twist kang..
(Membebel je si Ain ni.
Macam laaaa orang lain faham apa dia duk cakap ni!)

Hahahaha...



Memang mencabar laaa kelas tadi.
Latihan demi latihan.
Berkali-kali saya kena ulang.
Sampai berhenti banyak kali duk minum air.. hahahah..
Ingatkan diorang tak leh blah dah.
Yelaaa.. macam selalu kan?
Tapi, ok juga laaaa..
So
, bagi kerja sikit.
Esok (hari ni laaaa Khamis) bincang dalam kelas.


Adeiii..


Sebenarnya, kami nak balik Serdang esok!


Tapi, baju tak kemas lagi.
Kalau kemas esok confirm ada je yang tertinggal nanti.
Kang ada orang membebel pula......


Ok laaa.. saya pi kemas barang dulu!


Tata..

4 comments:

honeylanz said...

yela..kalu kelas sampai ptg...bdn mcm penat dah..otak lagila...

zh-ena said...

bila ain smp serdang kita jumpa nak tak :D

~ain said...

has.. ye laaa.. memang tak de mood kadang2. tapi dek kerana tanggungjawab, kekangan masa tu kena dihadapi jua..

~ain said...

ena.. boleh.. InsyaAllah.. nanti bila sampai sana ain sms ek.. kita confirm kan semula! =)