Pembaca Blog Ini...

Saturday, March 20, 2010

PBAKL 2010 (Trip Pertama)

Hari ini kami ke PWTC.
Sudah kali ke-29 pesta ini diadakan.


Pergi dengan ayah.
Mula-mula harus terjah booth PTS dulu.


Tahun ni, booth PTS di dewan seberang sungai.
Jadi, kena naik jambatan seberang sungai dulu baru sampai ke sana.

Ini cik abang sedang membelek buku tentang
Perdana Menteri 'kesayangan' beliau.
Heh heh heh..


Saya bersama Si Oren kesayangan saya.
Saya suka!
Di rak yang pertama...
HAHAHAHAH


Bila kaki dah penat berjalan,
kami duk lepak kejap.
Muka senyum je, padahal kaki dah lenguh.
Kepala lutut macam dah longgar.
heheheh


Hasil rembatan icah hari ini.
Dia nak balik UiTM Penang esok.
Jadi, ayah suruh dia beli buku yang dia nak dulu.
Nanti hari Isnin baru giliran imah.

Resit!
Kami dapat 35% ~diskaun penulis.
Kalau tidak penulis pun, korang masih layak dapat 15% less tau.

Imah.... dia dapat bergambar dengan Sheikh Muzaffar ni.
Tak hapa-hapa dia punya excited.
Icah pun dapat bergambar juga.
Saya tak bergambar dengan mamat ni
sebab mamat saya lagi handsome dan best!
hahahahahh


Ada banyak sangat gambar.
Nanti saya upload lagi di entri akan datang!

Tata....

3 comments:

P A U L I N E said...

kak.. semakin lama saya tengok suami kak.. muka dia semakin serupa seorang kaunselor di UPMKB.. ^^ hahaah.. nama dia encik rahim.. ^^

~ain said...

pauline? hehehe.. kaunselor katanya! tidak.. nama suami ain bukan en rahim tapi en. hisyam... pelanduk 2 serupa barangkali.

zh-ena said...

lupa nak ambil gambar dengan buka ain la