Pembaca Blog Ini...

Tuesday, March 2, 2010

Wah!!! Saya teruja!!! Tapi, macam gemuruh sikit laaaaaaaa!!!

Hari ni dapat email dari ayah yang berbunyi begini:

Jemputan menghadiri program Riang Ria PTS One
Assalamu'alaikum, Ini ada berita gempaq!!! Kita (Along, Imah & ayah) diminta oleh pihak PTS One untuk bertemu peminat, serta tanda tangan buku dan sebagainya, pada hari

Isnin 22 Mac 2010


pukul 11.00 pagi hingga 12.00 tengah hari.
(Masa Pesta Buku KL di PWTC lah...)
Jangan lupa!! Tandakan dalam diari/kalendar/reminder dalam hand phone masing-masing... Along boleh cuti??? !! Wassalam.

23-24 Mac saya ada (kalau jadi la)
bengkel penilaian dan peperiksaan
di UTM, Jalan Semarak.
Oh, belum buat keputusan lagi laaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
Kena bincang dengan cik abang dulu, sebab kalau boleh....
saya nak beliau berada di sana juga.
Kenapa? eh.. saya kan manja!
Tapi, kalau dia busy, apa nak buat.....


Ayah di Pesta Buku tahun lepas


Korang!!!
Jom lah teman saya kat PWTC nanti.....
Saya sangat nervous......

8 comments:

zaza said...

best2... famous2!

zh-ena said...

insyaAllah ena teman ain di sana :D

hAnIsAh_aMmRaN said...

aku nk tanda tgn buku jugak! aahahahaha

~ain said...

kak zaza... taklah, tak femes pun. lagipun, bukan femes yang saya cari apabila menjadi penulis bebas.

~ain said...

ena.. meh laaa teman kan ain.. takut laaa.. hehhee

~ain said...

icah... kau tandatangan je buku book ko tu.. hahhahaha

Tihara said...

nak tolong sign kan jugakk..nak laaaa ;)

~ain said...

kaka tihara.. meh laaa.. tolong ain sign kan? meh meh...