Pembaca Blog Ini...

Thursday, April 29, 2010

Kesayanganku sudah berwajah baru

Nak buat entri pasal teka-teki abang polis tu.
Tapi, esok-esoklah ye.
Tak ada mood nak cerita.

Hmm..
laptop saya sudah berwajah baru.

Sebenarnya dah lama nak beli laptop skin.
Tapi, bila nak beli je tangguh-tangguh.
Last sekali, balik tak beli pun.
Dalam kereta baru ingat tak beli laptop skin.

Dah buruk laptop pun masih belum ada laptop skin lagi.
Habis dah calar-calar.

Terima kasih kepada cik abang
kerana membantu saya menampal mendalah ni.
Nak harapkan saya, ahahahhahaah!

Hasilnya...
kini sudah berwajah baru.
Cantik tak?

Sekali dengan pencuci skrin
dan lapik untuk keybord!

4 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hijau .. menarik... lau mata tuh letih tgk lappy... then leh rehatkan mata tgk skin lappy nieh

but it is true taw... setelah beberapa jam wat kerja ngadap pc mata kena memandang sumthing yg hijau.. pokok or etc... .... heheheheheheh

honeylanz said...

lappy has pun hijau..tp skrg dia mcm x brp sihat... huhuhuhu

~ain said...

mimi.. itu pasal kat tepi meja kita harus ada tumbuhan hijau. lepas buat kerja, kena pandang pokok kan? hehe

~ain said...

has.. pi hantar laaa masuk pc clinic. kalau dah parah sangat, beli je yang baru.. amik yang pink pulak ke kan..