Pembaca Blog Ini...

Tuesday, May 25, 2010

Misai bercantum


Mari gelak dulu sebelum membaca keseluruhan entri.
Saya tengok misai bercantum macam ni,
teringat kat cik abang.

Sekarang dia tengah duk berusaha menyimpan janggut macam tu.
Katanya nak kasi ganas macam Awie.
Nak kasi cantum macam tu.
(hahah ganas laaa sangat.
Awie tu badan tough, yang kita ni perut yang tough.
Hahahahha)


Hari-hari duk trim misai janggut semua.
Kekadang saya layankan juga..
Tapi, kadang-kadang saya malas juga..
hahahahha

Pelik sikit pattern misai cik abang tu.
Belah kanan dah nak bercantum,
belah kiri macam tak tumbuh langsung kat area nak bercantum tu.
Dah pelik dah pulak kan, sebelah cantum sebelah tak cantum.
Jadi, dia buang laaa yang belah kanan yang bercantum tu.

Sudahnya, masuk hari ni..
ada lah sebulan lebih dah dia duk tunggu misai dia bercantum.
Tapi tak bercantum pun yang belah kiri.
Langsung tak de sikit pun.
Yang kanan dah buang berkali-kali dah rasanya.

Pelik... pelik..

Pssstttt...
pernah tau orang kata cik abang saya
macam Eizlan Yusof.
Tapi, tak kot.
Sebab tidak ada sesiapa pun
yang cakap saya macam Vie Shanti..
(Mari gelak sambil hentak-hentak kaki)

4 comments:

honeylanz said...

sblm komen. gelak dulu..hahahahahah. kelakar tul ain nih....

chugie said...

Misai bercantum ni kalau kena gaya, mmg nmpk handsome, tp bg yang x menjaga tu.. emm nanti jd lain pulak kan? :D

~ain said...

has.. hahahaha

chugie.. mmg hari2 dia duk telek muka kat cermin sebab nak kasi elok sikit rupa.

:: iManja :: said...

smart plak nmpak eizlan camni...takla nampak cam jambu sangat..hehehe