Pembaca Blog Ini...

Thursday, May 13, 2010

Sila abaikan!

Hmm..
selalu kalau kat office
waktu-waktu macam ni cik abang dah call.

Tapi hari ini tak ada pula.
Mungkin dia extra sibuk kot kan hari ni?

Selalunya bila dia call, dia akan tanya dah makan ke belum.
(Walaupun beliau tahu, saya jarang pi makan tengahari hari kerja)

Tanya nak balik pukul berapa hari ni.

Tanya busy je tidak hari ini.

Tanya kelas pukul berapa lagi lepas ni.

Atau pun kadang-kadang beliau akan tanya,
"Rindu abang tak?"
(Ini perasaan saya je. Dia tak pernah tanya pun.. hahahahaha)


Rindu lah kat beliau.
Lambatnya nak petang...

Saya bangga ada dia sebagai suami
sebab dia hensem beeeeessst!

(Kalau korang rasa entri ni tah apa-apa, sila abaikan!)
Siapa lagi nak puji suami kan kalau tidak isteri sendiri.

5 comments:

honeylanz said...

hb has pun hensem. agaknye sape yg lahir kt kg alor lentang mmg hensem kut..ahaks :D

chugie said...

amboi... kan main lg ye kamu hehehe..

xpe, balik kang g dating2 dulu k.. :p

ise said...

haaa pua honeylanz tepat skali pujian tu hehe

~ain said...

has.. kan dia dah terperasan tu.. hahaha

~ain said...

chugie.. hehehe.. tak puas2 dating.. hehe