Pembaca Blog Ini...

Sunday, June 27, 2010

Cantiknyaaaaaaaaaaaa!!! Berkenan betul....

Ada seseorang tag saya dalam FB.


Alolololo...


Cantik betul dress macam ni.


Berkenan betul saya tengok!



Cantik kan?
Cantik kan?


Hijau ni lagi cantik!!
Saya tanya cik abang, "Cantik tak, bang?"


Cik abang cakap, "Tak... "
~sebenarnya dia tak nak saya online shopping.


Saya jawab,
"Alaaaaaaaaaa.. kalau cantik pun owang bukan nak beli. Owang tau laaaaaaaa"


Cik abang gelak berdekah-dekah...


Saya cubit pinggang dia sekuat hati.


"Haaaaaaaaa.. nak ejek orang gemuk pendek la tu kan?"

6 comments:

Sidratul Muntaha said...

ahahha.klu aku,org tua tak pggil gemuk pendek.
dia kata gemuk katik!!
ahahaha.
takleh ain.
ko paai camtu.
kang jadi si hamsor (eja terbalik),si rendang!
wakkakakak!
matilah aku msuk SIA.(eja terbalik jugak!)

~ain said...

hahaha.. sama je gemuk pendek, gemuk katik.. ko tak pe.. katik pun berderet dah anak dia ko kuarkan.. hahahahah

tepat sekali. sbb tu aku tgk je.. tak seswai laaa wei.. aku sedar diri. tak macam hamsor. heheheh

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

cecantik la ain.. hehehehehe

~ain said...

mimie.. cantik kan?? macam beburung terbang ke sarang.. hak hak hak

Zura said...

waaaahhhh...cantik...org tinggi lampai suai pakai...

~ain said...

zura.. ye laa.. makanya, daku tidaklah sesuai langsung.. huk huk huk