Pembaca Blog Ini...

Monday, June 28, 2010

Nuffnang mencecah 1k!

Sesaja kasi gempak punya title...


Baru beberapa hari menikmati kehebatan (hebat laa sangat) cek nuffnang,
(bayar hutang cik Icah)
kini nuffnang boleh di cash out lagi.
Laju pulak mendalah ni sejak dua menjak ni.


Sekarang, Campaign memang penuh blog Potong Spring je laaa.
Buffered earning memang Hakikat Kehidupan laaaa.
Tapi, sikit je pun.
Tak de laaa ratus-ratus.
Ada juga laaaa Potong Spring seketul dua.
(habislaaaa kalau tuan Potong Spring duk claim duit dia ni.. )


Hahahahaha
Bukan hari tu janji tak mau cash out selagi tak sampai 1k kan?
Ini dah terasa gatal tangan dah..
(Meh sini kan ketuk sikit tangan tu meh!)

8 comments:

Mama Hanim said...

wow..best tu..tahniah ye ain..

~ain said...

mama hanim.. sila simpan ucapan tahniah tu bila dah sampai 1k.. hahaha entah bila! hahaha

chugie said...

mak ai, bestnye bleh cash out kan duit nuff.. bestnye bila dengar "baru dapat, dh nk dpt lagi" aduh...bestnye!

haslina said...

ratus pun bykkkkkk tu...

~ain said...

ye laaa kak has.. kalau dapat ratus kira banyak dah. tp ish ish ish.. kalau asik cash out, bila nak byk kan? hahaha

~ain said...

chugie.. tapi tak sebanyak orang yang blog dia banyak follower dan pembaca.. lagi, orang yang suka blogwalking.. ain ni jenis malas. jenis syok sendiri je berblog...

Sidratul Muntaha said...

aku?aku nak simpn smpai anak2 aku beso.
boleh tak?
ahahaha..
skunk bru nak cecah dua kosong
lagi 7 ringgit
maleh arr.
biarkan jerlah.
jenuh mencari duit beria2..
ade rezeki lain..rembat yg lain dululah..

~ain said...

hahha.. aku bukan kesah sangat nuffnang ni.. tp aku suka ada cek datang kat rumah. biar rm50 pun.. aku suka.. hahahaha