Pembaca Blog Ini...

Friday, June 25, 2010

Saya mahu private blog!

Sticky mode sampai dah ada keputusan muktamad

Salam..
pembaca budiman..


Mulai esok (22 June 2010 pukul berapa?)
atau mungkin lusa.... (ikut suka hati saya...)
saya akan private kan blog Hakikat Kehidupan!


Kalau ada sesiapa yang sudi mahu terus membaca
tanpa prejudis,
sila tinggalkan email address ye di
norainiammran@yahoo.com


Saya akan invite sesiapa yang saya rasakan perlu!
Bukan mahu sombong atau tak mau kawan ngan korang.....
Tapi ini adalah untuk kebaikan bersama.


Sekian...

9 comments:

~Eila @ Along~ said...

jgn lupa add kak eila k..
eila_zahari@yahoo.com

Mama Hanim said...

nak join bleh? nti ambo e-mail deh..hehe..

chugie said...

alahai.. kak, nape nk private kan blog?

sudi2 lah invite saya ye..
zumizie@yahoo.com

Tihara said...

eh? ain nape ni..jgn la cemtu..

hAnIsAh_aMmRaN said...

ahaha..aritu bahan aku nk private blog..bru ko taw bahana yg sebenar...skrg kt bumi ni mmg byk kedengki....ahaha

Anonymous said...

ain..aku nk bc:)-mashitah

CkDs AhRa said...

nnti invite sy ek....hehehehe

Sidratul Muntaha said...

invite i sekali
iceboxrivet@gmail.com
ok laling?!
u jgn lor sedih - sedih.
sabo - sabo.
i kan ade.

honeylanz said...

boleh invite Has tak?? tp Has dah bersara mem blog...tu yg trs tutup pintu dah....tp ada di FB ;)

honeylanz@gmail.com